0
Fudbal

STAVLJENA TAČKA: Dani Alveš slobodan igrač

Objavljeno: 21.06.17 u 19:43

Ono o čemu se već nekoliko dana pričalo danas je praktično finalizovano – Dani Alveš više nije fudbaler Juventusa.

Nekadašnja zvezda Barselone i jedan od najboljih desnih bekova na svetu napušta Torino, potvrdio je Đuzepe Marota, direktor Juventusa.

Ipak, demantovao je postojanje bilo kakve „zle krvi“:

– Nema nikakvih problema među nama. Jednostavno, motivacija je ključna za sve igrače. Alveš je shvatio da želi da pokuša nešto drugo, neko drugačije iskustvo, i ne želimo da mu stojimo na putut. Zato ćemo raskinuti ugovor, a želimo mu sve najbolje. Naravno da je gorak ukus ostavio tim komentarom, ali nije bilo nikakvog sukoba, istakao je Marota, aludirajući na izjavu koju je dao medijima, a u kojoj je Brazilac savetovao Paula Dibalu da napusti Juventus kako bi ispunio svoj potencijal.

Alveš iz Juventusa ide posle samo jedne sezone u crno-belom dresu, a osvojio je Seriju A i kup Italije, dok je poražen u finalu Lige šampiona od Reala iz Madrida.

Pre toga, osam sezona je igrao u Barseloni, a upravo je bivši trener katalonskog kluba razlog iz kog Alveš karijeru nastavlja u Mančester Sitiju, uz platu od 5,5 miliona funti.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter