0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SAŠA ILIĆ O ŽREBU: Srećan sam što igramo protiv ekipe sa kojom smo u odličnim odnosima

Objavljeno: 19.06.17 u 15:10

Proslavljeni vezni igrač Saša Ilić je većinu svoje fudbalske karijere proveo u Partizanu, gde je čak i igrao u Ligi šampiona u sezoni 2003/04.
Prokomentarisao je aktuelnu situaciju učešća u kvalifikacijama, kao i rivala Partizana.

– Iskreno sam zadovoljan žrebom, igramo protiv Budućnosti koja je šampion Crne Gore, po mojim informacijama je odigrala fantastično prvi deo prvenstva, u drugom su posustali, ali su imali dobru zalihu da budu prvaci.

Prva utakmica će se igrati u Beogradu.

– Prva utakmica je na našem stadionu, nadam se da ćemo se do tada skupiti, da će jos neki doći i mislim da ćemo biti spremni. Nadam se pobedi. Ne gledam da li je dobro igrati kod kuće ili na strani, iskustvo govori da je bolje igrati prvu na domaćem terenu, pa hajde da tu tradiciju ne menjamo, rekao je Ilić.

– Imamo niz od 37 utakmica bez poraza, imamo nesreću da je otišao Bleki Milenković, ali imamo dobru i kompaktnu ekipu. Marko Nikolić je to uklopio, a sada treba da se što bolje spremimo i pobedimo, dodao je.

– Tamo je odlična fudbalska atmosfera, srećan sam što igramo protiv ekipe sa kojom smo u odličnim odnosima, imamo armiju navijača i ponavljam se, nadam se pobedi. Sreća je jedan od presudnih faktora, imamo karakter, to smo dokazali, nadam se da neće biti puno odlazaka i povreda, korak po korak idemo ka Ligi šampiona, završava zadovoljan Saša Ilić.

Saša je rekorder po broju nastupa u kvalifikacijama za Ligu šampiona i Ligu Evrope sa 69 utakmica. Krajem godine ulazi u petu deceniju života, kao igrač sa najviše nastupa u istoriji Partizana, rekorder je i po broju utakmica samo u kvalifikacijama za elitno takmičenje. Ilić je igrajući za Partizan, Galatasaraj i Salcburg sakupio 51. duel u borbi za Ligu šampiona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter