Danas u Nionu od 13 časova na programu je žreb za prvo kolo kvalfikacija za Ligu Evrope, a potencijalne rivale već su dobili srpski predstavnici Crvena zvezda, Mladost iz Lučana i Vojvodina.

Povezane vesti

Mladost je izvučena već u prvoj grupi. Njeni potencijlani rivali su Makabi Tel Aviv (Izrael), Inter Baki (Azerbejdžan), Dačija (Moldavija) i Širak (Jermenija). U podređenoj grupi sa Lučancima bili su Škendija (Makedonija), Gorica (Slovenija), Tirana (Albanija) i Kutaiši (Gruzija). To nisu mogli da budu rivali Crvene zvezde i Vojvodine.

Crvena zvezda se našla u grupi pet, a mogući rivali su joj Zeta, Tre Pene (San Marino), UE Santa Koloma (Andora), Florijana (Malta) i Sent Džozef (Gibraltar).

Vojvodina je u grupi tri i rivali mogući rivali su joj Irtiš (Kazahstan), Ružomberok (Slovačka), Fola Eš (Luksemburg), Vašaš (Mađarska) i Gandžašar (Jermenija).

Žreb za drugo kolo kvalfikacija na programu je takođe danas od 14.30. Termini prvog kola kvalfikacija za Ligu Evrope su 29.jun i 6. jul. Drugo kolo je 13. i 20. jula.