0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FILIP MALBAŠIĆ ZA HOTSPORT: Slovaci nisu bauk, Voša uvek ima pobedničke ambicije

Objavljeno: 19.06.17 u 20:47

Jedan od najboljih fudbalera Vojvodine Filip Malbašić složio se sa HotSportom da žreb za Ligu Evrope nije bio naklonjen Vojvodini, ali da Slovaci i Norvežani nisu nepobedivi.

U razgovoru za naš portal Filip Malbašić je prokomentarisao volju žreba u Nionu da Vojvodinu u prvom kolu ukrsiti sa Ružomberokom, a ako prođe Slovake sa Branom.

– Jasno je da je žreb mogao da bude lakši,ali šta da se radi. Slovaci jesu čvrste ekipe, ali nisu bauk. Vojvodina može da prođe u narednu rundu, to jest to je naš cilj. Da u Evropi doguramo što dalje. Isto važi i za Bran, verujemo u sebe i ne plašimo se nijednog rivala – rekao je Malbašić za HotSport.

Krilni napadač Vojvodine je zadovoljan kako teku pripreme i hvali sistem rada trenera Radoslava Bataka.

– Super treniramo, imamo odlične uslove za rad. Verujem da ćemo se dobro spremiti. Treninzi koje vodi trener Batak su naporni, ali i zanimljivi. Prva utakmica sa Ružomberokom je uskoro i sada sledi slabiji intezitet treninga. Naše je da se što bolje spremimo i kao što sam rekao pokušamo što dalje da doguramo u Evropi, ako u tome uspemo super, ako ispadnemo nije smak sveta – iskren je Malbašić.

Filip je imao sjajnu sezonu za sobom, a sada se nada da će isto ponoviti i ove kalendarske godine.

– Mogu da ponovim dobru sezonu. Spreman sam, željan da klubu dam maksimum. Verujem da ću oduševiti navijače kao prethodne sezone – zaključio je Malbašić u razgovoru za HotSport.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter