0
Fudbal

FOTO: www.ca2015.com

KUP KONFEDERACIJA: Čile siguran protiv Kameruna (VIDEO)

Objavljeno: 18.06.17 u 22:35

U prvom meču ‘B’ grupe Kupa konfederacija Čile je u Moskvi bio bolji od Kameruna 2:0 (0:0).

Šampion Južne Amerike je opravdao ulogu favorita protiv najbolje ekipe ‘crnog kontinenta’. Već u 2. minutu Čile je mogao do vođstva, Vargas je šutirao, a golman Kameruna je loptu skrenuo u korner. Samo dva minuta kasnije šansa i za Fuenzalidu, ali nije bio preizan. Najveću šansu Čile je imao u 41.minutu kada je Vargas iz male udaljenosti šutirao preko gola. U 46. minutu tim iz Južne Amerike je postigao gol preko Vargasa, ali je on poništent zbog ofsajda.

Kamerun je prvu šansu imao u 67. minutu preko Mukanđa iz slobodnog udarca, ali je lopta završila preko prečke. Čile je novu šansu stvorio u 73. minutu, ali je Isla šutirao pored gola. ‘Crveni’ su poveli u 81. minutu, Sančez je uposlio Vidala, a ovaj bio neumoljiv 1:0. Do kraja utakmice strelac je bio Vargas. Napadač Čilea je posle serije promašaja uspeo da zatrese mrežu u 91. minutu utakmice.


All Goals & highlights HD – Chile 2-0… by Kimiekah

Drugi meč ove grupe na programu je u ponedeljak od 17 časova, a sastaju se Australija i Nemačka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter