0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VEČNA SARADNJA PARTIZANA I PAOK-a: Kako su Đukić i Stanojević ostvarili ‘NBA trejd’ (VIDEO)

Objavljeno: 17.06.17 u 14:31

Glavni akteri bili su Goran Pandurović, novi prvi saradnik Miroslava Đukića i Ljubiša Ranković, koji je prešao u stručni štab Aleksandra Stanojevića u Solun.

Ljubiša Ranković je 16 od poslednjih 20 godina proveo u Humskoj. Partizan mu je bio i ostao ‘druga kuća’, ali je danas ponovo došlo vreme za rastanak. Seli se u Solun, gde će na poziv Aleksandra Stanojevića, velikog prijatelja biti u stručnom štabu PAOK-a.

Kako sam kaže, teško mu je da ode od kuće, ali ‘i to će proći’. Ovaj odlazak opisuje kao NBA trejd.

– Pre desetak dana Đukić je zvao Stanojevićada dovede Gorana Pandurovića. Stanojević je rekao ‘nikakav problem’. Sad se to desilo u obrnutom smeru, a Đuka je reagovao kao pravi gospodin. Ako je nekom žao, onda sam to ja, jer je pred Partizanom izazov Lige šampiona, zato momcima i ljudima u klubu želim plasman u grupnu fazu – rekao je Ljubiša Ranković u intervjuu za ‘TV Partizan’.

Fudbal Super League Season 2017-2018
FK Partizan-Pripreme
Beograd, 12.06.2017.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Kako kaže, lakše mu je što ide u bratski klub PAOK, gde će stići već u utorak.

– Treneri vole da kažu kako su im koferi uvek spremni, svakako će otići sami ili će nas oterati ili će se desiti nešto treće. Desilo se, ne mogu da kažem iznenada, Sale i ja smo generacija, znamo se od 17. godine i uvek je postojala želja da radimo i posle Partizana. Prihvatio sam taj izazov u utorak putujem za Solun. Odlazimo u naš bratski klub, što je velika odgovornost, ali i veliki izazov. PAOK dugo nije bio šampion, probaćemo da titulu vratimo u Solun – istakao je Ranković i tako najavio pokušaj rušenja tradicije koja traje preko tri decenije.

O Aleksandru Stanojeviću, naravno, imao je samo reči hvale.

– Specifilčan je karakter, dobro ga znam. Traži maksimum. Zahtevan je u smislu da od saradnika i igrača traži da budu posvećeni poslu. Van terena je liberalan. Uvek je uspevao da ekspresno napravi prepoznatljivu igru. Borac je. Pobednik – pojasnio je Ljubiša Ranković.

Evo kompletnog intervjua sa koleginicom Biljanom Obradović.

(Izvor: youtube / Danas Conferences Centre)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter