3
Fudbal

FOTO: STARSPORT/ MATEUSZ BOSIACKI / 400MM.PL / NEWSPIX.PL

LALATOVIĆ: Drugačije bi bilo da smo iskoristili prilike

Objavljeno: 17.06.17 u 22:00

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Nenad Lalatović rekao je večeras da veruje da bi ishod utakmice protiv Portugala na Evropskom prvenstvu Poljskoj bio u potpunosti drugačiji, da je njegova ekipa realizovala prilike u prvom poluvremenu.

Kada ne iskoristiš prilike koje imaš, a tu pre svega mislim na onu (Uroša) Djurdjevića sredinom prvog poluvremena, koja je bila stopostotna, gde je bio sam ispred golmana… Da smo tu dali gol, meč bi išao u drugu stranu, rekao je Lalatović novinarima posle utakmice.

Srbija je danas na startu Evropskog prvnestva u Poljskoj poražena od Portugala sa 0:2 u prvom meču Grupe B.

Mislim da je utakmica bila lepa za gledaoce, da su mogli da uživaju igri oba tima. Prvo poluvreme je bilo jako teško za igru,jer je padala kiša pre meča i bilo je spartno… Igralo se najvše na sredini, bez izraženih šansi za oba tima. Žalim za promašajem Djurdjevića, ali i naše greške kod prvog gola, gde je odbrana loše reagovala u dva, tri metara, rekao je Lalatović.

On je rekao da je ulaskom Srdjana Plavšića ekipa postala agresivnija, kao i da je mogla da dodje do izjednačenja, ali da je njegovim igračima nedostajala koncentracija u završnici.

Čavrić se povredio, što je hendikep, ali ulaskom Plavšića mislim da smo bili hitriji, agresivniji. Pokušao sam sa bržim igračima u sredini da lakše dodjemo do završnice. Sve vreme smo napadali, a oni su pretili iz polukontri i kontri. Mi ipak nismo uspeli da dodjemo do izjednačenja, iako su (Marko) Grujić glavom i Nemanja Radonjić imali dobre situacije… Morali su da budu mirniji u tim situacijama, rekao je vidno razočarani Lalatović.

Srbija će u utorak u drugoj utakmici Grupe B igrati protiv Makedonije, dok se Portugal sastaje sa Španijom.

0
0

3 Komentara

  1. …..nasa repka ce se potpuno obrukati na EP ako selektor Lalatovic ne prestane da eksperimentise sa pozicijama igraca na ovako velikom takmicenju…………pa Maksa i Cavric nisu igrali na pozicijama zadnjeg veznog i ofanzivnog veznog ni na revijalnim utakmicama i zato su juce bili bezvezni………….FSS je postavio Lalatovica da bi obrukao sampione sveta svojim eksperimentisanjem !!? ………..Savo, Mrkela, Bobe………….nazovite ga i urazumite coveka nisu nasi prvaci eksperiment FK Grbalj

    0
    0
    Odgovori
  2. ..nemas ti lale pojma, isto k’o i muslin, a sta tek reci za stevana karadzica koji je isto kao ti doziveo debakl sa kosarkasicama !!! Stop “ganima, gubitnicima i neznalicama u REPKI !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter