8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ISTINA SRPSKOG FUDBALA: Bili su voljen tim, osvajač Kupa, a sad zbog nameštanja idu u Podunavsku ligu (VIDEO)

Objavljeno: 17.06.17 u 10:06

Smederevo je dotaklo dno, osvajač Kupa Srbije sa jednim od najlepših stadiona u Srbiji ide u zaborav u peti rang takmičenja, daleko od sjaja kakvim je nekada sijao.

‘Olopnici’ su izbačeni iz treće lige i sele se u peti rang takmičenja. To je epilog istrage oko nameštenog meča o kome je HotSport pisao kada je Smederevo pustilo Mihajlovac da slavi sa 4:3. Smejala se cela Srbija dešavanjima na tom meču, a Disciplinski sudija Fudbalskog regiona Zapadne Srbije Zoran Janković je doneo odluku da se Smederevo i Mihajlovac izbace u Podunavsku ligu ili peti rang takmičenja.

Predsednici dva kluba, inače braća – Dejan i Goran Lukić takođe su kažnjeni i oni u narednih godina neće smeti da se bave nikakvim fudbalskim aktivnostima.

Podsetimo, Smederevo je 2003. godine osvojilo Kup Srbije pobedom u finalu nad Crvenom zvezdom. Srbiju i Crnu Goru su pet puta predstavljali u Evropi.

0
0

8 Komentara

  1. Slucajevi poput Zvezdinog netreba da zastarevaju, imajte iste arsine i za veliki klub iz JSL vece namestaljke i bruke od utakmice sa ofk beogradom davno nije vidjeno. Neka Smederevo trazi ako treba i preko UEFE da se Zvezda kazni prelaskom u dve lige nizi rang, gubili 2:
    na poluvreme, pa dali 6 golova u drugom poluvremenu, cista namestaljka, vise je nego vreme da im se to naplati, selidba u dve lige nizi rang najbolja nagrada za njih, Smederevo pokreni se, i trazh pravdu istu i za zvezdu, pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  2. Da je pravde, Zvezda i partizan bi odavno bili izbačeni u zonu, gde im je trenutno i mesto!!! Nažalost, pravda nije jednaka za sve?!

    0
    0
    Odgovori
  3. Smederevo da zahteva iste arsine za sve, crvenu zvezdu dve lige nize zbog namestanja utakmice sa ofk beogradom, vise je vreme za cistku u fudbalu. Pozzz.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter