2
Domaći fudbal

FOTO: PROFIMEDIA, SESKIMPHOTO

PROBLEMI ZA PARTIZAN: ‘Odjavili’ i Mitrović i Simić, stiže štoper stranac? (FOTO)

Objavljeno: 16.06.17 u 21:12

Iako se činilo da će crno-beli lako ‘zapušiti rupu’, to se neće desiti.
Marko Simić i Milan Mitrović su bili veoma blizu Humske, ipak su bolje opcije promenile planove uprave Partizana.

Ugovor koji Simić još uvek ima sa ruskim Rostovom je i u startu predstavljao problem crno-belima, ali je utisak bio da će ga lako rešiti. Ipak, Partizan je odustao od crnogorskog reprezentativca i okrenuo se Milanu Mitroviću kojem je za razliku od Simića istekao ugovor sa Mersinom.

Nekadašnji štoper Rada je po poslednjim informacijama dobio dve ponude da se vrati u Tursku, tako da će se najverovatnije levonogi defanzivac vratiti u zemlju u kojoj je proveo veliki deo svoje karijere. Kako ni Miroslav Đukić nije bio preterano impresioniran dvojicom odbrambenih igrača, Partizan verovatno neće biti uporan već će se okrenuti nekom od inostranih rešenja.

Uprkos tome što je Đukić najavio da će Nikolu Milenkovića zameniti igrač iz kluba, Lazar Ćirković, šampion Srbije želi da se pojača na poziciji štopera pred početak kvalifikacija za Ligu šampiona.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter