5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KOMPLETIRA SE CRVENO-BELI TIM: Zvezdi na Zlatibor danas stiže možda i najveće pojačanje! (FOTO)

Objavljeno: 16.06.17 u 15:27

Ričmond Boaći stigao je u Beograd i upravo u ovim momentima kreće prema Zlatiboru, gde će se pripremati sa svojim saigračima, dok ne dođe do konačnog dogovora.

HotSport je sinoć ekskluzivno najavio da će Ričmond Boaći doputovati u Beograd na pregovore i izneti svoja potraživanja u eventualnom novom ugovoru, koja iznose 250.000 evra po sezoni.

Do dogovora još uvek nije došlo, ali je itekako pozitivan znak za crveno-bele to što je Boaći iz Beograda krenuo ka Zlatiboru i biće na treninzima Vladana Milojevića, dok ne dođe do sklapanja novog ugovora, na zadovoljstvo obe strane.

Podsetimo, Boaćijev dosadašnji klub Latina je proglasio bankrot i on je postao slobodan igrač, a ujedno je i raskinuta pozajmica koju je imao sa Crvenom zvezdom do juna 2018. godine.

Javilo se nekoliko klubova kako bi potpisalo ugovor sa njim, među njima i Lokomotiva iz Moskve i Videoton našeg Marka Nikolića, ali je klub iz Ljutice Bogdana za sada najbliži potpisu svog dosadašnjeg golgetera.

FOTO: STARSPORT
0
0

5 Komentara

  1. ..KARMA je cudo, dosadasnji, a i sadasnji mu FK-Crveno Zlo ce ubrzo proglasiti BANKKKROT, a inace, za cega i koga se FK-BANKROT „SPREMA“ na Zlatiboru, verovatno visinske ‘pripreme’ za VISOKU 4 LIGUUU .!. XXAAXXAA .!. Nije im LAKO, sto bi rek’o MARKO..Nikoliccc koji ih je BANKKKROTIRAO .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • A zashto mucash? Neshto te muchi? Ili su ti dali slabu terapiju u Lazi!!! XAXAXAXAXAYAXAXAXAXA
      A interesantno je to shto JSD Partizan polako ali sigurno u svim sportovima proglashava bankrote! To te muchi, chini mi se!!!

      0
      0
      Odgovori
    • Spremaju se za derbije.Njima je san da igraju protiv sampiona i osvajaca kupa ili ti institucije ili ti velikana naseg jedinog.
      Oni nisu nikada bili u ligi sampiona ali ove godine ce igrati nekoliko zvanicnih utakmica protiv kluba iz lige sampiona!
      CAK STA VISE BICE IM LIGA SAMPIONA NA SAMO PAR STOTINA METARA AHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAH

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter