0
Fudbal

FOTO: HOTSPORT

NEVEROVATNA POHVALA ZA VELJKA PAUNOVIĆA: ‘Srpski zet’ ga uporedio sa Gvardiolom

Objavljeno: 14.06.17 u 19:40

Nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger udelio je srpskom treneru Veljku Paunoviću jedan od najvećih komplimenata u karijeri, uporedivši ga sa Pepom Gvardiolom.

Švajnštajger je u intervjuu za ESPN istakao da uživa igrajući za Čikago Fajer u MLS ligi i da nema nameru da menja klub, niti da se vraća u Nemačku.

Švajni, poznat i kao ‘srpski zet’ zbog braka sa Anom Ivanović izdvojio je Paunovića kao jednog od najzaslužnijih ljudi što uživa na terenu.

– Brzo sam se adaptirao na Čikago i stekao nove prijatelje. Čikago me impresionirao već na prvu loptu, kada sam imao dug razgovor sa trenerom, čija opsesija taktikom me podseća na Pepa Gvardiolu. Divan je osećaj kada te neko toliko želi u timu, rekao je Bastijan Švajnštajger.

Čikago Fajer je posle 15 odigranih kola na drugom mestu Istočne konferencije MLS.

Švajnštajger je u martu stigao u Čikago Fajer i od tada je odličan u svakoj utakmici. Potpisao je ugovor na godinu dana i četiri i po miliona dolara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter