1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RADNO U HUMSKOJ: Novi potpis, i to vitalan za Partizan! (FOTO)

Objavljeno: 13.06.17 u 14:05

Partizan je danas odradio izrazito veliki posao, pošto je produžen ugovor do 2019. godine sa beskompromisnim borcem i zamenikom kapitena Miroslavom Vulićevićem.

Kao što su i najavljivali iz tabora Partizana, u sklapanje tima za Ligu šampiona krenuće od odbrane. Tako je pre par dana potpis na produžetak ugovora stavio Bojan Ostojić, a dok se čeka dolazak njegovog partnera u štoperskom tandemu, pao je još jedan potpis.

To je učinio Miroslav Vulićević, koji je produžio dosadašnji ugovor koji je isticao u decembru, a sada će on trajati do leta 2019. godine.

FOTO: STARSPORT

Vulićević je sa Partizanom počeo saradnju na zimu 2014. godine i od tada je osvojio dve titule šampiona i dva Kupa Srbije. Pre crno-belih, igrao je za Javor i Vojvodinu.

Tako je završen još jedan vitalan posao za Partizan, a sve više se gleda ka upravi i narednim potezima, odnosno, hoće li zadržati najbolje igrače u napadu, kao i ko će sledeći pojačati ‘parni valjak’.

FOTO: STARSPORT
0
0

1 Komentara

  1. potpisi sve preko 3 banke ostojić vulićević sale ilić zar oni da igraju ligu sampiona. Ostavite Lea. Đuku , Evertona i dovedite nekog mlađeg za ove je lako oni svakako nemaju kud.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter