22
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

CRVENO-BELI KROJE TIM: Najveće letnje pojačanje Crvene zvezde stiglo u Beograd! (FOTO)

Objavljeno: 13.06.17 u 16:01

Crvena zvezda je na dobrom putu da gro tima oformi već u uvodnim danima pripremnog perioda.

Bum! Prethodnih dana smo najavljivali i spekulisalo se oko toga hoće li i kada stići Brazilac Rikardinjo u Crvenu zvezdu, a onda je na aerodrom ‘Nikola Tesla’ sletela letelica iz koje je izašlo najveće pojačanje crveno-belih ovog leta.

Rikardinjo je danas popodne sleteo u Beograd, a već sutra bi trebalo da obavi lekarske preglede i potpiše ugovor na dve godine sa srpskim vicešampionom.

Do sada je igrao za Šerif iz Tiraspolja i u moldavskom timu je na 15 utakmica ovog proleća postigao čak 14 golova, što ga je preporučilo Zvezdanu Terziću i Crvenoj zvezdi.

Ukoliko sve bude u redu na lekarskim pregledima, Rikardinjo će biti treće pojačanje Crvene zvezde, posle Marka Gobeljića i Filipa Stojkovića.

Pripremili: Mirko Marković i Stefan Smuđa

0
0

22 Komentara

  1. 350000€ mu je plata! Ali zato glodjosi Lea placaju 500000 pa im Drzava posle daje za licencu!!! Hvala Premijeru Vuchicu

    0
    0
    Odgovori
  2. Dolazi u ZVEZDU, komsije preseljena iz nama susedne ndh, odmah skacu, a niko im nije dao rec. Poz kom i nemojte brinuti o ZVEZDI.

    0
    0
    Odgovori
  3. Izvanredna stvar! Njega smo čekali! Na Zlatiboru je već 6 (šest) krilnih napadača: Milić, Srnić, Senić, Adžić, Stanojev, i Ruiz, Kada se Plavšić vrati iz Poljske, sa Rikardinjom, biće ih 8 (osam). Ne, nije to ništa previše! Terzinjo sve smišljeno radi, Konkurencija rađa kvalitet. Znači igraće najkvalitewtniji a to su Rikardinjo i Ruiz, prema zamislima velikog vizionara Terzinja. Za to vreme igrači sa srpskim poreklom će moći da izrađuju selfije na tribinama. To je baš utešno! Isto kao i za vreme Grofa. Znači, sve je isto, samo njega nema-Grofa! Ali, nema veze, tu su Mrkela i Milojević da ne skrenu sa puta velikog vizionara Terzinja. Sada Zvezda ima 8 krila i to je dobro i nema nikakve veze što Terzinjo nije doveo 2 centarhalfa. Njih je lako pronaći po savanama Afrike, na plantažama kokosa i banana. Terzinjo je već pikirao na neke berače kokosa iz Obale slonovače i ostalih obala. Dovešće Terzinjo kvalitetne centarhalfove, toga ima tamo kao kokosa. Nije Terzinjo nikada pogrešio u ova prethodna 66 puta, kada je dovodio strance, uvek se ugradio u transfere. U.O. i Skupština C.Zvezde, se ne bave svojim poslom, ni da se našale da pitaju Terzinja ko snosi odgovornost za izugubljeno prvenstvo i kup i dokle će popunjavati centar za azilante u Zvezdi?!

    0
    0
    Odgovori
  4. 500 000 evra je ugovor za ovog igraca.To je necuveno sta finansira ova drzava…!!!!!Ali zato profesorima ii lekarima plate dole!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter