1
Domaći fudbal

ZASUKLI RUKAVE U HUMSKOJ: Još jedan iskusan štoper u pregovorima sa Partizanom! (VIDEO)

Objavljeno: 12.06.17 u 14:28

Partizan mora da se pojača na poziciji štopera, a gotovo je izvesno da će u klub stići jedan od dvojice najvećih želja – Milan Mitrović ili Marko Simić.

Već smo preneli naša saznanja da je Milan Mitrović na meti Partizana i najozbiljnije figurira kao novi štoper crno-belih, a njemu uz rame kao potencijalno pojačanje ‘parnog valjka’ je i Marko Simić.

Simić je reprezentativac Crne Gore i igra na poziciji centralnog štopera, ima 30 godina i već je dugo u inostranstvu. U Srbiji je igrao za Radnički iz Kragujevca, Bežaniju i Jagodinu, a ‘preko granice’ je najbolje dane imao u BATE Borisovu.

Za beloruskog šampiona odigrao je 48 utakmica uz pet golova i učešće u Ligi šampiona. Zatim je prešao u Kajzeri gde je upisao 75 nastupa i četiri pogotka, a sarađivao je sa Robertom Prosinečkim.

Zatim je jednu sezonu igrao u Izraelu u Hapoelu iz Tel Aviva, a od marta do kraja tekuće sezone bio je član ruskog Rostova. Sada je slobodan igrač i idealna meta crno-belih, koji će treći put pokušati da ga dovedu.

Prethodna dva bila su neuspešna, a poslednji pokušaj bio je pre samo šest meseci u januarskom prelaznom roku. Možda je baš sada pravi momenat za dolazak u Humsku.

(Izvor: youtube / Srpski Fudbal)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter