1
Fudbal

FOTO: PrintScreen

GRČKA SE OGLASILA: Bosna je kriva (VIDEO)

Objavljeno: 11.06.17 u 12:20

Nakon saopštenja FS BiH u kojem je upućeno izvinjenje FS Grčke, usledio je odgovor iz grčkog saveza.

BiH je uz izvinjenje dodala konstaciju da je incidente započeo Kostas Manolas, što je rezultiralo tučom sa Edinom Džekom, a naknadno i udarcem Stefana Žilija, pomoćnika selektora BiH. Fudbalski savez Grčke je odbacio navode iz saopštenja Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

– Oficijalno objašnjene FS BiH šta se desilo odmah posle meča u Zenici je akt iskrenog i odgovornog priznanja odgovornosti za incidente koje je mogla videti cela Evropa. Ali, moramo da istaknemo da svaki pokušaj uključivanja grčkih fudbalera i navijača, koji su igrali i gledali meč u krajnje neprijateljskoj atmosferi na stadionu na kojem se nije čula naša himna, nije korektan i neoprezan je pokušaj obrtanja stvarnosti i pretvaranja ‘krivca u žrtvu’, piše u saopštenju FS Grčke.

Prema navedenom saopštenju, naglašeno je da su na snimcima jasno vidi istina odnosno da ni grčki fubaleri a ni navijači nisu doveli do stvaranja problema.

– Zato naša proslava posle meča nije bila provokacija a rezultirala jenasiljem nad dvojicom naših reprezentativaca. Za to nema opravdanja, istaknuto je.


(Izvor: Dailymotion)

 
(Izvor: YouTube/ BalkanSportsNews)

0
0

1 Komentara

  1. Na dan utakmice 3 navijaca Partizana u dresovima sede na benzinskoj pumpi Energopetrol 🙂 dosli na jutarnju kaficu sigurno 😀

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter