0
Fudbal

ODLAZI: Robi danas poslednji put vodi Azere, a onda…

Objavljeno: 10.06.17 u 14:52

Legenda Crvene zvezde i hrvatskog fudbala Robert Prosinečki napustiće klupu Azerbejdžana i vratiti se klupskom fudbalu, sledi povratak u Tursku.

Robert Prosinečki danas protiv Severne Irske poslednji put će voditi Azerbejdžan kao selektor. Popularni Žuti odlučio je da napusti reprezentativni fudbal i vrati se u klupski. Nije mogao da odbije primamljivu ponudu iz Turske.

Naime, Robert Prosinečki postaće novi trener Burse. To je za turske medije potvrdio prvi čovek Ali Aj. Detalji ugovora još uvek nisu poznati, ali verovatno hoće posle današnje utakmice kvalfiakcija za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Hrvatski stručnjak je Azerbejdžan preuzeo u kvalfikacijama za Evropsko prvenstvo kada je došao u teškom trenutku posle četiri poraza, ali je do kraja ciklusa zabeležio dve pobede. Nastavio je da radi u kvalfikacijama za SP, na početku je njegov tim bio najprijatnije iznenađenje sa sedam osvojenih bodova iz tri utakmice, ali su onda usledili teški porazi od Severne Irske u Belfastu i Nemačke u Bakuu.

Robert Prosinečki je u karijere sedeo još na klupama Crvene zvezde i Kajzerispora.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter