Strasti između navijača Partizana i Crvene zvezde se ne smiruju, a okršaj dve navijačke grupe mogao bi da donese i prvu žrtvu, javljaju beogradski mediji.

Povezane vesti

Naime, oko ponoći na Novom Beogradu je došlo do opšte tuče mladića u kojoj je korišteno i vatreno oružje. Jedna osoba je upucana i prebačena u KBC ‘Zemun’ gde se lekari bore za njen život. Ranjen mladić pogođen je u stomak i ima izuzetno teško disanje. U tuči je povređena još jedna osoba.

Sve se dogodilo u novobeogradskom Bloku 61 kada su se po rečima očevidaca sukobile dve grupe mladića. Beogradski mediji nezvanično prenose da je reč o novom zakazanom dvoboju Delija i Grobara. U sukobu su korišćene kamenice, motke, štangle, ali i vatreno oružje. Vrlo brzo na lice mesta stigla je Interventna policija naoružana automatskim puškama.

Podsetimo, u poslednja dva meseca sve su češći sukobi navijača Crvene zvezde i Partizana. Sve je počelo pokušajem Delija da uđu na južnu tribinu stadiona u Humskoj i otmu zastave rivalima, do sukoba je došlo pre dve nedelje kada su pristalice Crvene zvezde napale navijače Partizana ispred hrama ‘Svetog Save’.