17
Domaći fudbal

FOTO: Facebook

TRAGEDIJA: Novi obračun Grobara i Delija, jedan momak se bori za život

Objavljeno: 09.06.17 u 09:00

Strasti između navijača Partizana i Crvene zvezde se ne smiruju, a okršaj dve navijačke grupe mogao bi da donese i prvu žrtvu, javljaju beogradski mediji.

Naime, oko ponoći na Novom Beogradu je došlo do opšte tuče mladića u kojoj je korišteno i vatreno oružje. Jedna osoba je upucana i prebačena u KBC ‘Zemun’ gde se lekari bore za njen život. Ranjen mladić pogođen je u stomak i ima izuzetno teško disanje. U tuči je povređena još jedna osoba.

Sve se dogodilo u novobeogradskom Bloku 61 kada su se po rečima očevidaca sukobile dve grupe mladića. Beogradski mediji nezvanično prenose da je reč o novom zakazanom dvoboju Delija i Grobara. U sukobu su korišćene kamenice, motke, štangle, ali i vatreno oružje. Vrlo brzo na lice mesta stigla je Interventna policija naoružana automatskim puškama.

Podsetimo, u poslednja dva meseca sve su češći sukobi navijača Crvene zvezde i Partizana. Sve je počelo pokušajem Delija da uđu na južnu tribinu stadiona u Humskoj i otmu zastave rivalima, do sukoba je došlo pre dve nedelje kada su pristalice Crvene zvezde napale navijače Partizana ispred hrama ‘Svetog Save’.

0
0

17 Komentara

  1. Mislim da je definitivno jasno da država mora da preduzme ,konkretne i drakonske mere.To mora biti politička odluka i bez prava žalbe.FK i KK Zvezdu i Partizan suspendovati na pet godinaq u svim seniorskim selekcijama,a mlađe selekcije da igraju bez prisustva publike kako na domaćem tako i na gostujućem terenu.Nakon toga iz beton lige pa kad ko i dokle stigne.

    0
    0
    Odgovori
  2. Било би вам паметније и сврсисходније, ако сте боја жељни, да се спустите до Косова и Метохије и тамо заштитите ону нашу нејач.
    Пушку у руке па у хајдуке. Лако је по Београду ширити се.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ovo je bas daleko poslo, cigosi isfrustrirani, prebroje pa onda pozovu 4 puta vise, i ponesu utoku za svaki slucaj, jel smo vam toliko strasni bas pi.. kice?.. A policija ih stiti, ne secam se da mi srbi imamo tako mala m..da. Vasi huligani su uvek u svakoj prici bilo velike pi..rine a sad jos i gazdu imate. A glupa drzava umesto da zaustavi i jedne i druge gleda i odgovara joj haos po novinama da zataska svoj izmet.. kakva drzava..

    0
    0
    Odgovori
  4. Krv nije voda!

    Potomci i preci zna se čiji su!
    Zato se i zovu kao milicija turska.

    Od Miloša Obilića, Djordja Petrovića do Tome Vučića i ovih danas.

    Stalno isto!

    0
    0
    Odgovori
  5. Napali pa kad su vidjeli da ce popiti batine, onda vadi pistolj. Ima na jednom portalu komentar gospodje koja je sve gledala sa prozora. Kaze ona da su cigani u prvom trenutku bili bar tri puta brojniji, ali da se situacija izmjenila i da ih je vidjela da bjeze sve sa motkama, i onda je radio pistolj jer batine nisu opcija.

    0
    0
    Odgovori
  6. dok ultra kop sa severa dinansira stoku as država im daje tendere to vam je narode picoujstog privatna armija huligana.stoko ciganska netrebaju nama turci,šipci kad imamo delije stoku cigansku

    0
    0
    Odgovori
  7. Turci uhapsise ubicu zvezdinog navijaca, ovi nasi pustaju da severne devojcice ubijaju Srbe i da niko ne odgovara.

    0
    0
    Odgovori
  8. ALO PINOKIO MAJMUNE, DA LI SI SVESTAN DA JE DECKO 98 UPUCAN OD STRANE VAS IDIOTA, KOJI SE SLUZE CITATOM „BODU SAMO PICKE“ PA KAKO VAS NAZVATI ONDA KAD PUCATE IZ PISTOLJA

    0
    0
    Odgovori
  9. Do sukoba je doslo kad su grobosi pomisli da je Beograd njihov i po svakom čošku u gradu provocirali zvezdine navijače osvojenom i otetom titulom,,,ee pa sada trpite batine u svakom okršaju,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter