0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POČELE PRIPREME: Igrači Vojvodine i Batak na Zlatiboru (SPISAK)

Objavljeno: 09.06.17 u 11:30

Igrači i stručni štab Vojvodine na čelu sa trenerom Radoslavon Batakom su u četvrtak doputovali na Zlatibor, bazu za pripreme gde sledeće nedelje stižu i ‘večiti’.

Igrači Vojvodine će na Zlatiboru biti 10 dana, u cilju priprema za početak nove sezone i start kvalifikacija za Ligu Evrope 29. juna.

Batakovi igrači već danas će izaći na teren, s obzirom na to da je za 18 časova zakazan lakši trening, a tokom boravka na planini, crveno-beli će odigrati i tri prijateljske utakmice. Prvi test imaće već u petak, protiv Jedinstvo Puteva.

Šef stručnog štaba Voše odredio je ovih 25 putnika. Među njima je i trenutno najtraženiji igrač ‘lala’, štoper Bogdan Planić, značajan broj ‘starosedalaca’, kao i novajlija iz Gane Džosef Bempah, koji je potpisao ugovor u sredu, zajedno sa Frensisom Afrijeom.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]Spisak igrača Vojvodine na pripremama:

Marko Kordić, Emil Rockov, Vukašin Pilipović (golmani), Ivan Lakićević, Nikola Antić, Mitar Ćuković, Bogdan Planić, Filip Babić, Mladen Devetak, Dušan Jovančić, Marko Vukasović, Nikola Kovačević, Petar Mićin, Aleksandar Mesarović, Filip Malbašić, Džosef Bempah, Nikola Trujić, Nemanja Subotić, Milan Spremo, Uroš Stamenić, Milan Mirosavljev, Luka Vujanović i Kristijan Živković[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter