0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GOBELJIĆ: Bio sam napadač, ali mogu na desnog beka! MRKELA: Biće novca ako se pojavi ekstra pojačanje!

Objavljeno: 09.06.17 u 13:35

Crvena zvezda je danas predstavila prvo ovosezonsko pojačanje, reč je o Marku Gobeljiću koji dolazi iz kruševačkog Napretka.

Prvi se okupljenim novinarima obratio sportski direktor Mitar Mrkela, koji je predstavio novog igrača.

– Moram da vam predstavim naše prvo pojačanje Marka Gobeljića koji dolazi iz kruševačkog Napretka, ima 25 godina, može da igra na više pozicija, a mi ga dovodimo da igra desnog beka, jer nam je ta pozicija deficitarna. Istekom ugovora Marka Petkovića ostali smo bez desnog beka i na toj poziciji vidimo Marka Gobeljića. Nadam se da će dugo godina igrati u Zvezdi i da će opravdati ono zbog čega smo ga doveli – rekao je sportski direktor Crvene zvezde, Mitar Mrkela.

Potom se i sam predstavio novi Zvezdin univerzalac…

– Veliko mi je zadovoljstvo što sam potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom, to je moj dečački san. Zahvalio bih se upravi što me je dovela i nadam se da ću opravdati šansu koju sam dobio – rekao je Gobeljić i odgovorio na pitanje da li će se snaći u ulozi desnog beka, jer je nije igrao godinu dana.

– Da poslednjih godinu dana sam igrao drugog napadača, ali sam bio ranije desni bek i nije mi strana ta pozicija.

Potom je Mitar Mrkela govorio o pojačanjima, jer se mnoga imena prepliću po medijima.

– Neće se donositi ishitrene odluke. Svako pojačanje ćemo pažljivo birati. Ima pozicija gde smo deficitarni, tu mislim na desnog beka i štopere. Ono što je dostupno sada sigurno je lošije od onog što će biti ponuđeno za mesec ili dva. Inostrano tržište je za sada manje interesantno za nas, jer kao što znate u Superligi Srbije mogu da igraju samo četiri stranca, videćemo šta domaće može da ponudi.

Sportski direktor Crvene zvezde je potvrdio da Marko Gobeljić neće biti jedino pojačanje na poziciji desnog beka.

– Da, dovešćemo još jednog desnog beka.

Mitar Mrkela je takođe potvrdio što i Zvezdan Terzić da para u kasi nema.

– Prioritet će biti slobodni igrači, ali ako se bude pojavilo neko ekstra pojačanje insistiraću na tome da se nađe novac i dovede – zaključio je Mrkela.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter