0
Domaći fudbal

BATAK NAKON TRIJUMFA NAD JEDINSTVOM: Rezultat nije u prvom planu

Objavljeno: 09.06.17 u 21:20

Posle pobede svog tima nad ekipom Jedinstvo Putevi, šef stručnog štaba Vojvodine Radoslav Batak izjavio je da crveno-beli moraju još dosta da napreduju kako bi došli na nivo kakav zahteva od njih.

Vojvodina je danas pobedila ekipu Jedinstvo Putevi rezultatom 2:1 (0:0), u prvom prijateljskom meču na pripremama na Zlatiboru.

– Rezultat nam nije bio u prvom planu, već da se dobro odradi fizički deo, kao i da poboljšamo neke taktičke stvari. Treba još dosta da radimo i napredujemo, da stvaramo više šansi, a u fazi defanzive da bolje reagujemo kao tim. Ovo je druga nedelja priprema, noge su malo teške i zato je utakmica bila uspešna u smislu fizičkog opterećenja, a već sutra nastavljamo sa radom – kaže Batak.

Među prvotimcima Vojvodine na pripremama na Zlatiboru, nalazi se nekoliko igrača koji su ponikli u omladinskoj školi “Ilija Pantelić”, a jedan od njih, Kristijan Živković, danas je uspeo da postigne vodeći gol za crveno-bele.

Generalno sam zadovoljan sa njima. Oni su došli ovde da napreduju, a mi smo tu da uradimo ono što je do nas da im pomognemo u tome – ističe Batak.

S druge strane, za Vojvodinu su danas nastupili i dvojica igrača koji su juče stigli na Zlatibor: napadač Milan Bubalo (25) iz tajlandske Pataje junajted i francuski centarfor Roman Davinji (23) kiparske ekipe Alki Oroklini.

Bubalo je postigao gol, ali on duže vreme nije igrao i potrebne su mu utakmice da se vrati na fizičkom planu, a njegovi fudbalski kvaliteti su mi od ranije poznati. O njemu sam već razgovarao sa predsednikom i njegov dolazak je praktično gotova stvar, a što se tiče Davinjija, vidi se da je prošao tu francusku školu i igrao za sve njihove reprezentacije do 20. godine. Vidi se da zna, ali i kod njega je problem ta fizička sprema, pa ćemo videti šta će se dešavati u narednom periodu – rekao je Batak.

Fudbaleri Vojvodine sutra nastavljaju sa treninzima, a nova prijateljska utakmica predviđena je za nedelju, s tim da ime protivnika još uvek nije potvrđeno.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter