0
Fudbal

SRPSKI REPREZENTATIVAC U SERIJI A: Mitrović bi mogao da zaigra u Napoliju

Objavljeno: 09.06.17 u 12:28

Naš reprezentativac Aleksandar Mitrović je na izlaznim vratima Njukasla, a sada se u medijima pojavila informacija da je velika želja Napolija.

Naime, menadžer Njukasla Rafael Benitez želi Pepea Reinu, a Napoli želi Mitrovića, stoga bi moglo da dođe do razmene.

Mitrović je pre dve godine stigao iz Anderlehta u Njukasl za 13 miliona funti, a do sada je za ‘svrake’ odigrao 65 mečeva i postigao 15 pogodaka. 

Kako prenosi lokalni list Nordern Eko navodi da su Napolitanci spremni da plate 10 miliona evra na ime obeštećenja.

Za srpskog internacionalca interesovanje su već pokazali istanbulski velikani, Bešiktaš i Fenerbahče, međutim usled nedostatka novca radije bi probali da doveu Mitrovića na pozajmicu.

Napoli, za razliku od Turaka, ima bolju finansijsku poziciju, zaradili su priličnu količinu novca od učešća u Ligi šampiona ove sezone. Istina je da su nedavno produžili ugovor sa Drisom Mertensom, ali i dalje traže još jednog igrača koji će pojačati konkurenciju u napadu.

Nordern Eko navodi i da su čelnici Njukasla i Napolija već dve nedelje u kontaktu, a iako Italijani za sada nude manje nego što traže Englezi njihov džoker mogao bi da bude i Pepe Rejna.

Njukasl je svakako spreman da sasluša i pregleda sve ponude za srpskog napadača ovog leta, ali navodno, neće pristati na sumu manju od 15 miliona evra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter