2
Domaći fudbal

‘VEČITI ZAGRIZLI’ ZA ISTO POJAČANJE: I odbijeni u istom danu, moraće da plate više (FOTO)

Objavljeno: 07.06.17 u 14:12

Nekadašnji fudbaler crveno-belih je interesantan svom bivšem klubu, ali i ‘večitom rivalu’.
Ali kako za sada stvari stoje, Bogdan Planić će ostati u Vojvodini.

Novosađani su odbili ponude Crvene zvezde i Partizana za svog defanzivca uz obrazloženje da je 300.000 evra za Bogdana Planića malo. Po nezvaničnim informacijama, Vojvodina za defanzivca traži barem pola miliona evra tako da bi onaj koji prvi poveća ponudu, mogao da dobije Planića.

Ovaj fudbaler je već nekoliko sezona interesantan Zvezdi u kojoj je već igrao i nije dobio pravu šansu, zimus su crveno-beli bili blizu transfera ali se pred kraj prelaznog roka posao izjalovio. Sa druge strane, i Partizan se uključio u borbu oko štopera uzimajući u obzir da će Milenković sledeće sezone igrati za Fiorentinu a crno-beli još uvek nemaju novog igrača na toj poziciji.

Bogdan Planić je karijeru započeo u FK Zlatibor, potom je prešao u Slobodu iz Užica, a još je igrao u Žarkovu, Jedinstvu i OFK Beogradu dok nije 2014. prešao u Crvenu zvezdu. Odbrambeni igrač se potom vratio u OFK Beograd, a potom prošle godine pojačao Vojvodinu čiji je fudbaler još uvek.

FOTO: STARSPORT
0
0

2 Komentara

  1. Још један бриљантан потез управе. Имали смо играча код нас, а сад је 300,000 мало да га вратимо!

    А да је он једини, ни по јада…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter