4
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

HOTSPORT SAZNAJE: Crvena zvezda potpisala prvo pojačanje i to desnog beka!

Objavljeno: 07.06.17 u 19:33

Crvena zvezda dovlea je prvo pojačanje i to na poziciji desnog beka, gde posle odlaska Marka Petkovića nije imala igrača.

Kako HotSport saznaje, ali i kako je ranije najavio, Marko Gobeljić i Crvena zvezda dogovrili su saradnju. Ugovor će biti potpisan na tri godine, a dosadašnji desni bek Napretka bi već u petak mogao da se pridruži novim saigračima. Da li je Crvena zvezda platila obeštećenje i koliko u ovom trenutku nije poznato.

Marko Gobeljić je ponikao u Slogi iz Kraljeva,a za Napredak je odigrao 84 utakmice i postigao je sedam golova. Ima i dva nastupa za reprezentaciju Srbije sastavljenu od igrača iz domaće lige. U septembru puni 25 godina.

Dopisnik: Aleksandar Ilić

0
0

4 Komentara

  1. добро је почело .волио би у пакету и алексу вукановића а доналда са замијени мирко иванић .надам се да је ово почетак јаке звезде

    0
    0
    Odgovori
    • Ivanić je partizanovac i ne bih voleo da bude kao i sa Bosančićem. Sumnjam i u Vućićevića koji je takođe partizanovac jer se zna za koga mu je ćale igrao i bio reprezentativac.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter