1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STAVLJENA TAČKA: Izbor je konačno pao – Zvezda danas promoviše novog trenera! (FOTO)

Objavljeno: 05.06.17 u 09:47

Na kraju je ipak postignut dogovor sa Vladanom Milojevićem, a novi sportski direktor će biti Mitar Mrkela.

Na kraju je prva opcija dobila poverenje Crvene zvezde i dogovor je ipak postignut sa Vladanom Milojevićem. Kockice su se složile sa bivšim trenerom Čukaričkog i Panioniosa, mada je juče izgledalo da može da dođe do preokreta posle razgovora sa Nenadom Lalatovicem.

Ipak, njegov trenutni status je komplikovan zbog obaveza prema mladoj reprezentaciji Srbije, a ekipa iz Ljutice Bogdana već 9. juna počinje pripreme za novu sezonu.

FOTO: STARSPORT

Danas od 13 časova na stadionu ‘Rajko Mitić’ zakazana je zvanična promocija Milojevića, koji će izabrati saradnike. Za analizu biće zadužen Nikola Lepojević, za kondiciju dugogodisnji saradnik Vlada Janković, a poziv je upućen i Milošu Veselinoviću da bude prvi pomoćnik posle njegovog odlaska iz PAOK-a.

Sledi misija sklapanja tima, a prvi saradnik Milojevića bice novi sportski direktor Mitar Mrkela, koji menja Blažu Raosavljevića, donedavnog prvog saradnika Miodraga Bozovića.

FOTO:STARSPORT
0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter