1
Fudbal

OSTAJE U REALU: Bejl ne napušta ‘kraljevski klub’ ali će propustiti utakmicu Velsa i Srbije

Objavljeno: 05.06.17 u 18:45

Iako su se pojavila nagađanja o tome da Geret Bejl napušta Real Madrid i o interesovanju klubova iz Premijer lige za njega, on je odučan u suprotnoj odluci.

Real je platio skoro 100 miliona evra Totenhemu 2013. za Bejla, a ugovor mu ističe tek na leto 2022. godine.

– Osvajamo trofeje i srećan sam. Potpisao sam dugoročan ugovor sa Realom. Moja porodica je srećna i ja sam srećan i nastavićemo da radimo sve što smo do sada radili, rekao je Bejl.

– Razlog zbog kog sam došao u Real su trofeji. Uživamo osvajajući ih i nastavićemo tako. Tri Lige šampiona u poslednje četiri godine, nije loše. Mislim da možemo bolje, još imamo mlad i sjajan tim, rekao je 27-godišnji Velšanin.

Bejl je u subotu treći put postao prvak Evrope sa Realom u poslednje četiri godine. Naime, ušao je kao rezerva 13 minuta pre kraja finalne utakmice Lige šampiona protiv Juventusa (4:1) u Kardifu, pa je čak i u rodnom gradu osvojio ‘ušati pehar’.

 

Bejl je u novembru operisan, a mogao bi ponovo da bude podvrgnut operaciji.

– Ove godine mi je bilo teško zbog toga. Vratio sam se prerano na teren posle operacije i imao sam problema. Razmotrićemo situaciju, ali neumorno sam radio da se vratim na teren na vreme za finale. Moram da idem na odmor i da se vratim jači naredne sezone, posebno da mi se oporavi skočni zglob, rekao je Velšanin.

Zbog suspenzije će propustiti utakmicu Velsa i Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, koja se igra 11. juna u Beogradu.

-To je razočaravajuće, ali navijaću za momke. Uvek se držimo zajedno, radimo kao tim. Nikada se ne plašimo borbe, rekao je Bejl.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter