1
Evrokupovi

FOTO: juventus.com

MOTIVACIJA IM NIJE POTREBNA, ALI… Fudbalere Juventusa čeka spektaklularna nagrada za osvajanje LŠ! (FOTO)

Objavljeno: 03.06.17 u 16:12

Ukoliko osvoje Ligu šampiona večeras, igrači Juventusa će kompletirati ‘tripletu’, prekinuti prokletstvo poraza u finalima elitnog takmičenja, ali i obogatiti svoj vozni park.

Fudbaleri Juventusa i Real Madrida večeras u Kardifu na stadionu ‘Milenijum’ igraju u finalu Lige šampiona za najvredniji klupski trofej koji postoji.

‘Kraljevski klub’ će pokušati da uđe u istoriju kao jedini tim koji je odbranio Ligu šampiona u novom formatu od 1992. godine, dok će ‘Stara dama’ imati priliku da kompletira ‘tripletu’, zajedno sa trofejima u Seriji A i Kupu Italije.

Juventus će imati motiv i da ispred svog imena precrta epitet ‘luzerskog kluba’ u finalima Lige šampiona, a i sponzor je umešao prste.

Naime, svaki izabranik Masimilijana Alegrija dobiće po najnoviji model Ferarija u svojoj kolekciji voznog parka, ukoliko večeras podignu ‘ušati’ pehar’.

Malo li je?

0
0

1 Komentara

  1. Ove godine Kraljevi padaju, nema nikakvih sansi da to izbegnu!!! A evo i zasto…. pa ovo je godina CRNO_BELIH KLUBOVA! Slavni Newcastle se vratio u Premier, Juve je u nezadrzivom naletu ka evro kruni i sampion Italije ponovo, Besiktas je na celu turske elite, Partizan je u Srbiji smazao Zvezdu za veceru….. Jedino nam je PAOK malo omanuo….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter