0
Evropske lige

FOTO-UBOD: Ništa od transfera leta, Grizman veran Atletiku (FOTO)

Objavljeno: 01.06.17 u 22:59

‘Bomba’ ove transfer pijace trebalo je da bude Antoan Grizman, a kandidat za njegovu kupovinu bio je Mančester juanjted, ali izgleda da od toga nema ništa.

Naime, sud u Lozani odbio je žalbu Atletiko Madrida, te ‘jorgandžije’ do zime neće moći da dovode pojačanja. To samim tim znači da četa Dijega Simeonea mora da ostane na okupu. To važi za Antoana Grizmana.

Ipak, da stavr bude mnogo lakša potrudio se Francuz. On je danas na svom Tviter profilu ostavio poruku ‘Sada više ego ikada’ uz haštag ka Atletiko Madridu. Sad ostaje da se vidi da li ovo zvanično znači ostanak Grizmana još godinu dana u crveno-belom delu Madrida.

Antoan Grizman je za Atletiko Madrid odigrao 111 utakmica i postigao je 60 golova. Za selekciju Francuske je nastupao 41 put i 15 puta je tresao mrežu. Francuz je marta za nama napunio 26 godina. Pominjali su se njegovi moguć transfer u Mančester junajted, Real Madrid i PSŽ.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter