0
ATP

SPORT NA TV: Rolan Garos u centru pažnje, Željko protiv Blata

Objavljeno: 29.05.17 u 08:53

Bogat sportski dan je bio za nama, danas malo odmaramo, sem onih koji vole tenis i mogu da uživaju ceo dan u duelima na Rolan Garosu.

Centralni sportski događaj je Otvoreno prvenstvo Francuske, a danas na parisku šljaku izlaze svi naši preostali predstasvnici. Po satnici oko 11 časova na teren će Jelena Janković i Viktor Troicki, a sat i po vremena kasnije Novak Đoković i Janko Tipsarević. Prenosi mečeva su na B92 i Eurosportu.

Kada je reč o fudbalu u centru pažnje je finale plej-ofa za popunu Premijer lige. U borbi za plasman u ‘elitu’ i osvajanje enormne svote novca su Handersfild i Reding. Prenos je na Sport klubu.

Zanimljivo će danas biti i pod obručima. U Turskoj se igraju prvi mečevi polufinala plej-ofa, a sastaju se Fenerbahče i Darušafaka. Bićeto dvoboj dva velika košarkaška znalca Željka Obradovića i Dejvida Blata. To nije sve od košarke, jer nas čeka i duel polufinala Palakanestra između Trenta i Armanija, a domaćin vodi sa 2-0 u seriji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter