1
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2016-2017 Play Off Crvena Zvezda v Mladost (Lucani) Beograd, 13.05.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

PROCURELE INFORMACIJE: ‘Puma’ je prošlost, Novi dresovi Zvezde več u kvalifikacijama za Ligu Evrope (FOTO)

Objavljeno: 29.05.17 u 21:11

Istekao je ugovor između nemačkog brenda, te će u budućnosti italijanska kompanija biti tehnički sponzor klubu iz Ljutice Bogdana.
Logo ‘Pume’ će na dresu Zvezde zameniti ‘Makron’.

U idućih pet sezona će Crvena zvezda nositi opremu italijanskog brenda čiji su neki od najzvučnijih predstavnika Lacio, Nica, Stouk, Kristal Palas i Sporting Lisabon.

Kako domaći mediji javljaju, crveno-beli će biti ‘obučeni’ u vrednosti od skoro pola mioliona evra, dok će ostvarivati i bonuse od prodaje dresova.

Još uvek nema zvaničnih podataka o tome kako će izgledati novi dresovima Zvezde, ono što je poznato je da će prvi dres biti tradicionalno crvene-boje, dok su velike šanse da će drugi biti beo.

Bolonja, Minhen, Vitese, Stouk i još nekoliko klubova kojima je ‘Makron’ tehnički sponzor ima dresove na pruge, kakve i godinama praktikuje Zvezda, tako da se može otprilike videti u kakvoj će uniformi nastupati izabranici Boška Đurovskog.

FOTO: PRINTSCREEN
0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter