17
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UŽIVO SA MARAKANE: Ozbiljne optužbe, srpskom fudbalu preti opšti haos!

Objavljeno: 27.05.17 u 21:20

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, osuo je paljubu po Slaviši Kokezi, predsedniku Fudbalskog saveza Srbije.

Prvi čovek Crvene zvezde je, na konferenciji za medije, poprilično oštrim tonom pričao o aktuelnom predsedniku Fudbalskog saveza Srbije:

– Želim da čestitam akterima na kvalitetnoj utakmici. Čestitam Partizanu i treneru Nikoliću jer je shvatio da smo bolji tim i „parkirao je autobus“. Čestitam igračima koji su pokazali da su najbolji u Srbiji, ali ne mogu protiv Kokeze. Dva penala nam Mažić nije dosudio, nad Boaćijem i Milićem. Nije Kokeza samo danas pokrao Zvezdu, on je kriv što Crvena zvezda nije dobila licencu pre dve godine, samo da bi smenio Džajića. Maske su pale, sad je krenuo u kampanju protiv Zvezde. Bahato se ponaša, smenjuje selektore, delegira sudije… Sklonio je sve koji su mislili svojom glavom. Partizan je preuzeo, ali od Zvezde neće praviti svoju prćiju. Prošle godine nije mogao da nas dira jer smo imali 32 boda više, ali je dočekao svoju šansu i počeo da nas urušava. Od 1. juna krećemo u akciju za smenu Kokeze.

Sa tim se složio i Boško Đurovski:

Čestitam mojim igračima. Ne može da se igra protiv 12 igrača. Mene su učili Milićević, Šekularac, Đorić, kako se igra fudbal. Razočaran sam… Nesviranje penala može samo da podigne protivnika.

Upitan da prokomentariše šta znače „konkretni koraci“, Terzić je rekao:

– Ne bismo sada govorili o taktikama i strategiji smene. Sačekaćemo skupštinu kluba. Zvezda je na terenu uzela titulu. Glup sistem takmičenja nam je oduzeo krunu. Partizan bi imao šest bodova minusa, a na kraju ima tri više. Stigli su nas uz pomoć sudije Danila Grujića, koji nije isključio Leonarda na utakmici koju su dobili 3:1. Pored toga, vraćam se i na onaj faul nad Manojlovićem koji nije sviran, u trenutku kada je Zvezda bila blizu drugog gola, a večeras je Mažić takve stvari svirao preventivno.

Upitan da prokomentariše rezultate Crvene zvezde i transparent Delija, koje su upravi poručile da kao dug prihvataju cifru koju su čelnici kluba spremni da potpišu, Terzić se vratio na poslovanje kluba:

Ako nemate poslovne rezultate, ne možete imati ni sportske. Ni Rols Rojs ne ide bez goriva. Mi možemo da ne plaćamo dugove, ali onda nema licence. Dug je prepolovljen, i to je najbitnije. Podsećam vas, kada sam došao u klub bio je 52 miliona i Zvezda je bila izbačena iz Evrope. Ovo je put ka oporavku. Što se moje podrške Kokezi tiče, on je skrivao svoje pravo lice. Hteo je da izbaci FK Rad iz lige, o čemu je govorio direktor „građevinara“ Toške (Uroš Tošić, prim. aut.). Kokeza je zalutao u srpski fudbal, mnogi mu se smeju. Mnogo se osilio. Krivo mi je što sam mu ja trasirao put, rekao je na kraju Zvezdan Terzić.

Takođe, poručili su čelnici Zvezde da će njihov predlog biti da Boško Đurovski ostane na klupi ekipe, pošto i statusom, i znanjem, kao i trenerskim kvalitetom, koji je pokazao večeras protiv Partizana, to zaslužuje.

Sa lica mesta – Darko Noveski

0
0

17 Komentara

  1. Jedva cekam dan kada nece biti Zvezde i Partizana jebao ih fudbal primaju pare za nista dok drugi krpe kraj sa krajem.Dok se ovo ne prekine necemo bolje ziveti novinari i ostala govna drogiraju narod ovim vestima kao da su stvarno vise bitne za nekog kao da Zvezda i Partizan mogu nesto da urade .Jedino sto zelim je da se prodaju klubovi a ne da mi placamo njihove dugove nisu oni svetinja oni su samo obicne firme na papiru i nista vise.

    0
    0
    Odgovori
  2. IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI KAO NEKADABPRE NEKA SE SVE ZAVRTI SAMO NE SABORAVI ME!!!!!!!!!!!!!!!!!
    *****DUPLA KRUNA OLE*****

    0
    0
    Odgovori
  3. Stvarno bolestan lik. „Glup sistem takmičenja“ – a prestavnici Zvezde glasali i lobirali kod drugih klubova da se izglasa ova promena. Navodi prekršaj i penal za Zvezdu, a učesnici duela golman Manojlović i Milić nisu tražili faule. Manojlović pokazivao da je Tavamba igrao rukom, a Milić samo ustao i krenuo ka centru ne gledajući u sudiju…

    0
    0
    Odgovori
  4. Cigan sam al ovo je teška patetika. Jadno da ne može jadnije. Čestitaj boljem I
    Zatvori gubicu nije vrijedna zanata

    0
    0
    Odgovori
  5. Odlazi stoko lopovska i ostavi to sto mi volimo i nosimo u srcu a tivolis samo novac smradu jedan. Terzicu odlazi lopuzo prevarantska

    0
    0
    Odgovori
  6. bilo bi normalno da ovaj lik ne može ni ući na stadion,jer svi znamo gde mu je mesto.zvezdu su do svetskih velicina dovele fudbalske veličine poput mitića,šekija,džaje,pižona…………………a ne kriminalci sa interpolove poternice.placi i kmeci terzo.sto se nas tice dabogda ostao u zvezdi narednih 100 godina i kukao kako te PARTIZAN GAZI. OFK Beograd je nazalost tvoj produkt a na iste grane ćeš dovesti i zvezdu.
    ŽIVIO PAAAAAAAARTIIIIIIIIIZAAAAAAAAAAAAAN.

    0
    0
    Odgovori
  7. oslusak ovo lupetanje uzivo na telegrafu … ONI vise ni za bilo koji komentar nisu … zvezdi zelim da ih ovi ljudi … i u buduce vode, na celu sa terzicem … a da, ko je uopste taj terzic …?!

    0
    0
    Odgovori
  8. Ovo je stvarno nadrealno…dokle Terzicu pa zar blnisi trebao sam sebe da smenis…stvarno nema smisla ovakav sarkazam i cinizam nikada nisam video.Od koga ste bili bolji ove sezone,od onih klubova koje ste dobijali sa igracem vise i sa penalom prednosti.Stvarno nerazumno ponasanje ne prilici nikome.Odigrali ste ove sezone sa Partizanom 4.utakmice ni u jednoj niste bili ravnopravan protivnik,dali ste gol posle akcije u kojoj je lopta presla pola metra u gol aut uzeli ste bod na toj utakmici i to je bio vas maksimum.Ako ste na to mislili da vas Kokeza krade onda ste trebali da se ranije odlucite….ili neregularan gol iz gol auta za osvojeni bod ili jedan penal za osvajanje kupa….ocigledno da ste pogresno odabrali.Zelim da Terzic i dalje vodi klub iako je u ostavci vec duzi period jer ce Zvezda sa njime biti jos slabija sledece sezone.Sada vidite da nije lako igrati protiv 12…gde ste bili lada ste 12.utakmica ove sezone vi igrali sa igracem vise i sa 13.dosudjenih penala..skandalozan nastup Terzica nisam nista drugo ni ocekivao.

    0
    0
    Odgovori
  9. Ovo lice optuzeno za teske malverzacije u fudbalu hoce na svakoj tekmi po 2 penala i 2 iskljucenja. Licu sa interpolove poternice malo 15 penala u prvenstvu ( vise od Barse i Reala zajedno) i 8 puta igrac vise . Sad ih i zakleti zvezdasi iz FSS kradu a to su svi tamo ne znam jedino za portira. Bilo je 4 derbija ove sezone i sve 4 pobede Partizana ako se racuna gol-aut linija

    0
    0
    Odgovori
  10. ne valja tole ne valja kokeza .pa ko valja.kakav bi to nezanimljiv fudbal bio da samo jedan tim pobedjuje.zvezda nema pravo ovog momenta da ista kaze.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter