3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SPORT NA TV: Partizan i Zvezda, za poslednji pehar i čast! Ne propustite i finale Kupa u Engleskoj i Španiji

Objavljeno: 27.05.17 u 08:47

Dileme nikakve nema, ljubitelje sporta danas će najviše zanimati finale fudbalskog Kupa Srbije u kom se posle 16 godina sastaju Partizan i Crvena zvezda.

‘Večiti’ derbi, pa sve ostalo. Otprilike tako izgleda interesovanje za današnju TV ponudu, kada se radi o sportskim zbivanjima. Događaj broj jedan odigraće se u Humskoj, a u finalu najmasovnijeg domaćeg takmičenja sastaće se Partizan i Crvena zvezda.

Kao što smo i najavili, umesto od 19 časova, meč će početi u 18 sati, a studio TV ArenaSport počeće već sat vremena ranije. Prenos će biti na njihovom prvog programu i uz njega će biti svi oni koji ne odu na stadion Partizana.

Partizan već ima uspešnu sezonu za sobom, titula je osvojena, kvalifikacije za Ligu šampiona obezbeđene i znatno rasrterećenije će ući u ovaj meč, dok crveno-beli imaju motiv više da osvojenim Kupom koliko-toliko spasu sezonu.

Jedno je sigurno, puno vatre nas čeka na terenu, a prema uvertirama tokom nedelje, i oko njega.

U senci tog duela biće finale FA kupa na ‘Vembliju’ između Čelsija i Arsenala. Možda će se tamo videti daleko lepši fudbal, ali se okršaj londonskih velikana poklapa sa duelom naših ‘večitih’ rivala. Taj meč igra se od 18:30h uz prenos na SportKlubu 1.

Od 21:30h na istom programu Barselona i Alaves će se boriti za jedini trofej u sezoni. Katalonci su apsolutni favoriti, ali ni Alaves naših Kataija i Krstičića nikako nije bez šansi, posebno zbog načina na koji su stigli do borbe za trofej.

Evo kompletne sportske ponude dana:

powered by sportTV
0
0

3 Komentara

    • Momak, sa tobom nesta nije u redu, egipatske hiroglife je lakse skontati nego ovo tvoje sta pises, majke mi. Idi la lijecenje…jos ima nade za tebe

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter