0
Domaći fudbal

EKSKLUZIVNO ZA HOTSPORT- SPECIJALNI GOST NA DERBIJU: Trenerski kadar Milana na finalu Kupa Srbije u Humskoj!

Objavljeno: 27.05.17 u 15:41

Najbolji prijatelj sportskog direktora „rosonera“ došao kao izvudnica na srpski spektakl, a HotSport je iskoristio priliku za ekskluzivni razgovor sa njima.

Srpska večita fudbalska priča je oduvek privlačila slavne goste iz Evrope, a spektaklu u finalu Kupa Srbije prisustovaće bivši as reprezentacije Italije Benito Karbone.

Prvi put je trenerski kadar Milana u poseti Beogradu, gde mu društvo prave menadžer Ivica Pavlović i legenda Crvene zvezde Stevan Stojanović. U kaficu popularnog Dike, nadomak stadiona „Rajko Mitic“ imali smo priliku da razgovaramo sa gostom, koji je ove sezone izborio opstanak sa Ternanom u Drugoj ligi a pre toga je imao angažman u Lidsu i Varezeu.

– Prvi put sam ovde i mogu reći da se osećm prijatno. Bila mi je želja da vidim derbi o kome su mi pričali da ima slicnosti sa milanskim dvobojem – kaže za HotSport Karbone.

Njegova misija može da bude i poslovna zbog prijateljstva sa sportskim direktorom „rosonera“.

– Znam da su odavde dolazili veliki igrači. Milan je sada u rukama bogatih vlasnika iz Kine i kuju se veliki planovi, tako da bih moožda mogao da preporučim nekoga iz oba kluba.- rekao je Karbone.

Karbone je, kaže,više naklonjen Crvenoj zvezdi i možda u budućnosti dobije priliku za posao na klupi.

– Zbog Ivice i Dike moja boja je crveno-bela. Ovde sam da gledam fudbal, a šta će se desiti u periodu koji dolazi ne mogu da prognoziram. Nikad se ne zna gde te trenerski posao može odvesti.

Dok smo razgovarali usledila je razmena poruka sa prijateljem Valterom Zengom, koji je 2006. godine osvojio ovde duplu krunu.

– Znam da mu je Zvezda donela mnogo na trenerskoj afirmaciji, a kada se sretnemo u Milanu preneću mu moje utiske sa derbija – zaključio je Karboni.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter