3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SKANDAL U HUMSKOJ: Navijači Mažiću ‘p***o ciganska’, pa se sudija sukobio sa njima (VIDEO)

Objavljeno: 27.05.17 u 20:56

Nemile scene nakon dodeljivanja plaketa arbitrima.
Došlo je do verbalnog sukoba publike koja se nalazila na istočnoj tribini i Milorada Mažića.

Nakon što su poraženi u finalu Kupa Srbije, igrači Crvene zvezde, primili medalje kao utešnu nagradu, na redu su bile sudije koje su dobile plaketu za odrađen posao u današnjem velikom meču.

Tokom prozivanja najboljeg srpskog sudije od strane zvaničnog spikera, i u televizijskom prenosu se začulo negodovanje navijača, a to je posebno Mažić zapazio od onih koji su se nalazili tik uz atletsku stazu. Nekolicina pristalica Partizana je uzvikivalo ‘p***o ciganska’ Miloradu Mažiću, nakon čega je i arbitar ušao u verbalni duel sa navijačima.

Dok su sudije išle ka tunelu, ka njima je doletela i jedna baklja, koja na sreću nije pogodila nikog od delilaca pravde.


(Izvor: YouTube/HOT SPORT)

Sa lica mesta: Stefan Smuđa

0
0

3 Komentara

  1. Mazic je bio dobar svima samo cz nije a onda je poceo da sudi butine, tropenale itd.

    On je rame uz rame sa mrakicem, sipkom, glodjovicem, mrzi me da kucam previse ih je.

    Nagrada za njegov rad je Evropa. Ne bi je video da je nastavio korektno da sudi.

    Samo oni iz cz vide kako oni hoće.

    Mozete da lazete i kradete 60 ali 80 god je već puno

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne vidim gde gospodin Mažićpokazuje da je zvezdaš,jedan veliki sudija koji sudi utakmice velike u evropi i ne vidim da mu se ovako skandira.da je ovakvih sudija još u našem regionu bilo bi ok,Treba ga ispratiti aplauzom a ne uvredama.Mažiću samo napred !

    0
    0
    Odgovori
  3. Kao navijac Partizana ne slazem se sa vredjanjem sudije a ni sa bakljadama, to je ispod nivoa fer navijanja. Mazic nije nepogresiv u svom poslu, ali ne zasluzuje prljave reci, nekulturi nije mesto na stadionu, neka se stide oni koji sebe nazivaju navijacima a koriste prljave reci od takvih nema ni N od navijaca,a kamoli nesto bolje od toga, upamet se, ne treba nam kazne i sankcije, pobeda treba da bude fer i cista, propracena uzivanjem,a ne bacanje senke i blata prljavih reci na ovakvu utakmicu,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter