1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIKOLIĆ PRELOMIO: ‘Džoker’ na klupi, prednost proverenim snagama, Partizan sa dva debitanta u derbijima (FOTO)

Objavljeno: 27.05.17 u 10:14

Procenjeno je da na startu finala ne treba reskirati sa dva klasična napadača.

Prvenstveni derbi je pre mesec dana rešio ‘džoker’ iz Kameruna, koji je uz Brazilca Leonarda bio nerešiva enigma za odbranu Crvene zvezde.

Kako HotSport saznaje, trener Partizana za finale Kupa se odlučio za oprezniju postavku bez dva klasična napadača, pa će od starta umesto Tavambe nastupiti Nemanja Mihajlović.

FOTO: STARSPORT

Kako je juče najavljeno neće nastupati povređeni Brazilac Everton i suspendovani defanzivac Miletić, a poznate su njihove zamene. Sistem se neće menjati i ostaje (4-2-3-1) u kojem su crno-beli prepoznatljivi tokom čitave sezone i sa kojom su već osvojili šampionski pehar.

Crno-beli će imati dvojicu debitanata u najvećem srpskom derbiju, a to su Mohamed El Munir koji će igrati na levom boku, kao i golman Nemanja Stevanović, koji je tek nedavno stao među stative gola Partizana.

FOTO: STARSPORT

Na talonu je drugi u Humskoj, a derbi za ovaj trofej je prvi posle 2000. godine, kada je Partizan pobedio na ‘Marakani’ pogotkom aktuelnog kapitena Saše Ilića (1:0).

[stextbox id=“hotsport_text_box“]Projektovani sastav Partizana: Stevanović, Vulićević, Milenković, Ostojić, El Munir, Jevtović, Kosović, Janković, Mihajlović, Đurđević, Leonardo.[/stextbox]

0
0

1 Komentara

  1. daj da im uzmemo sve što se uzeti može u ovaj našoj državi…
    kada ovo završi, nađimo nekog jakog evropskog sponzora da nase ne prozivaju ovi iz vrha vlasti…
    zvezdi želim sreću u ovom derbiju, jer im je ona protiv partizana preko potrebna…
    nadam se rutinskoj pobedi partizana nad zvezdom…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter