1
Fudbal

12.11.16 - Wales v Serbia, FIFA World Cup Qualifier 2018 - Dusan Tadic of Serbia wins the ball from James Chester of Wales

VELŠANI JOŠ SLABIJI: Bejl nije jedini problem, Kolmenu otkazala još jedna uzdanica pred dolazak u Beograd! (VIDEO)

Objavljeno: 26.05.17 u 20:06

Selektor fudbalske reprezentacije Velsa Kris Kolman suočava se sa novim problemima uoči važnog duela sa Srbijom u Beogradu.

Problem za Vels, veća šansa za Srbiju! Selektor ‘ostrvljana’ Kris Kolman morao je da se odrekne usluga Pola Dameta, defanzivca Njukasla koji je već dugo član nacionalnog tima.

Iako nije poznat razlog njegovog odustajanja od igranja za reprezentaciju Velsa, navodno želi da provere odmor između dve sezone sa porodicom?!

Selektor Kolman veoma je razočaran i novinarima u domovini obrazložio je kako ga je Damet o tome obavestio preko svog menadžera.

– Vrlo sam razočaran. Šteta, radi se o dobrom igraču. Ali to je njegova odluka i mi moramo da je poštujemo. Vels mora da razmišlja o igračima koji žele da igraju – izjavio je Kris Kolman.

Već su krenule i šale na račun mladog, ali pouzdanog defanzivca:

0
0

1 Komentara

  1. Kad god su novine pisale ovakve gluposti, te oslabljeni, te Velika sansa, pa protivnik oslabljen, ne igra mu ovaj,onaj…mi smo fasovali, tako da ne treba ni citati ove senzacionalističke clanke, bilo da je rijec o kosarci, fudbalu,tenisu ili necemu trecem

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter