0
ATP

SPORT NA TV: Piksi danas igra derbi Superlige Kine, Teo udara na Sašu Obradovića

Objavljeno: 26.05.17 u 08:51

Danas je košarka u prvom planu, fudbala ima veoma malo, a tu je i prenost tenisa iz Liona.

Krenućemo od najpopularnijeg sporta, to jest fudbala. Program otvaraju mečevi na Svetskom prvenstvu za igrače do 20 godina, a prenose možete pogledati na Eurosportu. Ipak, ono što bi gledaocima u Srbiji moglo da bude daleko zanimljivije jeste derbi kineske Superlige u kom Gvangžu R&F našeg Dragana Stojkovića dočekuje Šangaj Šenhuu, za koju u poslednje vreme zbog povrede ne igra Karlos Tevez. Prenos je na Sport klubu.

Na istom kanalu možete da pogledate i veliki derbi ukrajinske lige između Šahtjora i Dinama iz Kijeva, mada je prvenstvo rešeo, te je tim iz Donjecka već osovjio titulu, prvu u izgnanstvu od rata. Arena sport nam pruža poslednje mečeve šampionata Hrvatske, a Rijeka je već šampion, ipak biće to zanimljiva proslava titule na Maksimiru protiv Dinama.

Kada je reč o košarci u centru pažnje je duel VTB lige, to jest polufinale plej-ofa između CSKA iz Moskve i Lokomotive Kuban. Tu će koplja ukrstiti Miloš Teodosić i trener Saša Obradović. Tu nije kraj košarkaškim prenosima na kanalima Sport kluba, naime čekaju nas i dva duela četvrtfinala turske lige, a sastaju se Banvit i Daršušafaka, kao i nama zanimljiviji par Tofaš i Fenerbahče. Takođe, na istom programu nas čeka i duel Palakanestra između Venecije i Avelina.

Od ostalih sportova u centru pažnje je tenis i završnica turnira u Lionu. Za trofej pred Rolan Garos se bore Conga, Basilašvil, Raonić i Berdih.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter