5
Domaći fudbal

ODABRAO SVOJU STRANU: Da li je legendarni napadač ‘večitih’ ovim rečima ujeo Grobare za srce? (VIDEO)

Objavljeno: 26.05.17 u 23:05

Igrač koji je nosio dres oba ‘večita’ rivala, a sutra će ipak biti na strani svog brata i kluba za koji kaže da je oduvek bio njegov dom.

Milko Đurovski u svojoj karijeri igrao je za oba ‘večita’ rivala i dok mu neki to nikada nisu oprostili, drugi su to prežalili i svejedno ga smatraju jednim od najboljih igrača koji su nastupali na srpskim i jugoslovenskim terenima.

Uoči sutrašnjeg finala Kupa Srbije, kao i uvek, teško mu je bilo da se odluči između dva kluba, ali je ipak odabrao svoju stranu. To je crveno-bela strana, ne samo zbog brata Boška na klupi Crvene zvezde.

– Navijaću za Boška, naravno, smešno bi bilo da bude drugačije. I za Crvenu zvezdu, svakako, jer je ‘Marakana’ uvek bila moj dom. A Partizanu, u kom sam proveo nekoliko lepih godina, dovoljno je što je osvojio prvenstvo. Moja podrška mu i ne treba – rekao je Milko Đurovski za ‘Novosti’.

Slična mu je i prognoza, da Crvena zvezda uzima trofej.

– Verujem da zna kako da postavi igru i drži kontrolu utakmice. Naći će Boško dobitnu kombinaciju. Osećam da će se pucati jedanaesterci i da će Zvezda slaviti…

– Partizan je možda u maloj prednosti pošto igra rasterećen, a Zvezdi je moranje sigurno nad glavom. Jer, osvajanje Kupa bi bar malo ublažilo žal za titulom prvaka koju je izgubila u poslednjim metrima trke. Međutim, mnogo toga zavisi od toga i kako će ko ući u svlačionicu – pojasnio je Milko.

Opuštanja, kaže, neće biti ni kod jednih, ni kod drugih, bez obzira na ishod šampionske titule koja je pripala Partizanu.

– Ma, mogu treneri da im kažu šta hoće, igrači na terenu odlučuju. Ja sam kao igrač, bez obzira na to šta su mi treneri govorili, ipak na travi donosio odluke koje možda i nisu bile u skladu sa taktikom. Zato i kažem, ako igrači Partizana malo opuštenije uđu u meč, to bi moglo da im se osveti – zaključio je Milko Đurovski, koji je u duelima ‘večitih’ rivala više tresao mrežu crveno-belih u crno-belom dresu, nego obrnuto.

(Izvor: youtube / underPARTIZAN)

(Izvor: youtube / Nehemiah PFC)

0
0

5 Komentara

  1. …hteo sam reci kratko i jasno (a malo sam oduzio..), JEDNOM GEY-ZAUVEK GEY, za razliku od Klea, Stojketa, Urketa…koji su STREJT .!. XXAAXXAA .!…samim tim su se LAKO „OPREDELILI“ za CRNO-BELO, a ne sramno CRVENOOOOO i POZADINSKOO .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  2. Klasican profi-‘profiter’, novac iznad ‘ljubavi’, za razliku od njega, Stojke je dosao u FKP, kao i URKE32 iz prostog razloga, u sramnom Crvenom Zlu fk ih nisu hteli, okrenuli su im ledja kada im je SVE bilo najgore u zivotu, a FKP ih je prihvatio i pruzio UTOCISTE, NOVI DOM i PORODICU, a oni su nam sve to visestruko vratili i sada su JEDNI OD NAS, a Milko, ostaje Milko, K’O da vise, odmah dize 2 prsta… .!. XXAAXXAA .!. NISMO ISTI !!! PARTIZAN IZNAD SVIH !!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Tešite se samo. Srce zna se čije je izujedano, nema ga. Odabrao je on stranu kad je pobegao kao mnogi pre i posle njega.

    Porodica je porodica neće valjda protiv brata davati izjave…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter