0
Evropske lige

FOTO: fcbarcelona.com

LUIS ENRIKE: Možda ću se vratiti u Barselonu, neki će dobiti infarkt

Objavljeno: 26.05.17 u 16:56

Trener fudbalera Barselone Luis Enrike rekao je danas, uoči poslednje utakmice u tom klubu, da je još mlad i da bi mogao da se vrati na Kamp Nou za nekoliko godina.
– Ako sam nešto naučio u životu, to je da nikada ne kažem nikad. Ovo je moja kuća, ovo je klub koji je imao poverenja u mene kao igrača i kao trenera, zbog čega se ne bih vratio? Mlad sam, fin, dobar, imam sve, rekao je kroz šalu Enrike.

– Ko zna, možda za neko vreme, kada se ukaže prilika za nekoliko godina, možda ću da se vratim, dodao je on.

Barselona će u subotu od 21.30 igrati protiv Alavesa u finalu Kupa kralja, a na tom meču Enrike će poslednji put predvoditi ekipu.

On je u martu saopštio da neće produžiti ugovor sa Barselonom, posle tri godine na Kamp Nou. On je za tri sezone osvojio devet od mogućih 13 titula.

Enrike je tokom mandata u Barseloni ponekad imao zategnuti odnos sa španskim medijima, a danas se našalio sa novinarima.

– Možda ću se vratiti 10. jula, na početku priprema, da vas iznenadim, a neki od vas će dobiti infarkt, rekao je Enrike.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter