4
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

GOREO VRAČAR: Evo šta je prethodilo sukobu Grobara i Delija (FOTO)

Objavljeno: 26.05.17 u 10:40

Udarna vest medija sinoć je bio sukob Delija i Grobara ispred hrama Svetog Save na Vračaru, a evo šta je prethodilo huliganskom piru ispred najsvetijeg mesta u Beogradu.

Naime, Grobari su nastavili akciju slavlja titule na turističkim lokacijama u gradu. Te su posle Avale, Brankovog mosta, novog mosta preko Ade, Kalemegdana navijači Partizana odlučili da ‘vatromet’ naprave ispred najvećeg svetilišta na Balkanu – hrama Svetog Save.

Za feštu su saznale Delije i munjevito izvele akciju napada na Grobare. O epilogu smo već govorili, sad ostaje da se vidi hoćemo li u subotu videti nastavak…

1
0

4 Komentara

  1. Чуди ме да нису с бакљама ушли у храм. Зар светиња не заслужује мир и поклоњење?

    0
    0
    Odgovori
  2. sta je NEMOC, ZAVIST, KOMPLEKS … a stalno su tvrdili da nas malo ima i da su bolji-orginalniji … sta da se ocekuje u subotu …? DUPLA KRUNA !!! terzica sa novim saopstenjima … da se patnja i agonija nastavi … DZABA IM SVE … DZABA VAM SINOVCI SVI DOBIJENI NOVCI OD PLJACKE NARODA … potpisujte ugovore za sponzorisanje … ALI … AU, SEZONA KUPANJA DOLAZI … I PRE CE SE SVE UZALUD POTROSITI … to znaju i oni navijaci koji ce bez PROFITA ostati … pa svu krivnju … iskaljuju na slavljenike – koji beograd i Srbiju na najbolji nacin promovisase i promovisu … GROBARI su najbolji navijaci na svetu …to im svet odavno priznaje … svi i sve ostali su losa kopija …zato se sve to desava …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter