2
Domaći fudbal

RASPLET POSLE KUPA: Zvezda (ne) menja trenera

Objavljeno: 25.05.17 u 09:58

Aktuelni šef stručnog štaba Boško Đurovski možda ostane na klupi i potpiše ugovor na dve godine.

Nema mnogo vremena za rešavanje kadrovskih pitanja u Crvenoj zvezdi, a jedno od ključnih je svakako ko će sedeti na klupi, kada 29. juna krenu kvalifikacije za Ligu Evrope.

Kako HotSport saznaje, aktuelno rukovodstvo ima poverenja u Boška Đurovskog (55) da, bez obzira na ishod subotnjeg finala Kupa Srbije nastavi da radi u Ljutice Bogdana.

Procena je da je u kratkom periodu upoznao ekipu, da može da sagleda situaciju oko pojačanja i da bi ga trebalo „nagraditi“ za dolazak u nezgodnom momentu po klub.

Ipak, u ponedeljak ili utorak će na sastanku Upravnog odbora uslediti podvlačenje crte, mada je gubitak titule veliki minus.

Strategija je povratak titule naredne sezone, a Đurovski je to već uradio osvojivši duplu krunu 2007. godine.

Jasno je da se još vaga, a za sad je sve usmereno ka gostovanju u Humskoj. Trener je zbog mira „zaključao“ treninge, a rezultate ćemo videti za dva dana.

 

0
0

2 Komentara

  1. HVALA BOŠKU ,ALI NIJE ON ZA ZVEZDU ,TU TREBA MALO BOLJI TRENER ,NPR. LALATOVIĆ ,MLAD STRUČAN IMA HARIZMU ,NETREBA TROŠITI VREME I IĆI OPET UNAZAD ,VIDEĆETE DA AKO BOŠKO ĐUROVSKI DOBIJE KLUPU , POSLE 7-8 KOLA OTKAZ ILI OSTAVKA ! ON JE DOBAR ČOVEK ALI MEK ! LALATOVIĆ JE AUTORITET ,KOJI KADA LUPI RUKOM O STO SVI STOJE U STAVU MIRNO , ZATO ZVEZDO NE GUBI VREME I KRENI JEDNOM KA EVROPSKIM STANDARDIMA ! POZDRAV SVIM DELIJAMA !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter