2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: FS Srbije o Ligi Evrope sutra, sad Radnički bliži Evropi

Objavljeno: 25.05.17 u 17:44

Telenovela „Evropska licenca“ ulazi u svoju treću sezonu. Ni nakon dva dana, nije jasno ko će u Evropu.

Kako se navodi na sajtu FSS-a, zbog preobimne dokumentacije koja je dostavljena, te traženja mišljenja od strane organa UEFA, odluka će biti doneta sutra.

HotSport nezvanično saznaje da je FK Radnički jedini ispunio sve uslove koji su stavljeni pred njim. Iako je u poslednjem trenutku kamen spoticanja mogao da bude neisplaćeni dohodak Saši Marjanoviću, Nišlije su u toku današnjeg dana otklonile i taj nedostatak. „Realu sa Nišave“ se nakon više od tri decenije ponovo smeši izlazak u Evropu.

Iako je Mladost iz Lučana na kraju prvenstva osvojila četvrto mesto, odluka o tome hoće li dobiti licencu za evropska takmičenja visiće u vazduhu do sutra. Kako je ranije najavljeno, Nišlije se pozivaju na grubi previd Superlige u kome Lučancima nije smela biti izdata licenca za takmičenje u Superligi s obzirom na višegodišnju blokadu računa kluba.

Dodatnu sumnju u odluku da će Lučanci dobiti licencu baca i to, što je po rečima izvora našeg portala delegacija Vojvodine i Radničkog sa komisijom razgovrala nešto više od desetak minuta, dok je sa ekipom Mladosti razgovor trajao duže od sat vremena.

0
0

2 Komentara

  1. Mladost je zasluzila da igra u Evropi I tu nema sta da se prica! Krivica FS je sto ih nije kaznio na vreme, dozvolili su im da igraju I sad nema sta da se polemise! Ukoliko Mladost ne dobije licencu lepo presaviju tabak pa na sud!

    0
    0
    Odgovori
  2. 10 godina ne placaju porez i igrace, dva meseca se bore za licencu za Evropu i ako je nedobiju onda bude „FSS mafija, drzava nas pljacka“ bla bla bla. Kao po nasem starom dobrom obicaju. Ako je tacno ono sto tvrde Nislije taj klub bi onda trebalo izbaciti iz lige, a ne jos da im FSS daje licencu. Ali nije to najgora stvar, ono sto je gore je to sto bi mi morali 12 od 16 klubova iz lige da izbacimo na racun toga sto ne izmiruju osnovne obaveze. Podrska Radnickom i Napretku koji imaju sve uslove za Evropu i uz Cukaricki i Javor (i mozda Vozdovac) su jedini ozbiljni klubovi u nasoj propaloj ligi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter