1
Domaći fudbal

FOTO: YouTube

POŠTENI PRONALAZAČ: Vratio bih svakome medalju, samo jednom igraču ne! (VIDEO)

Objavljeno: 24.05.17 u 20:27

Tokom proslave šampionske titule mladi fudbaler Partizana Sava Petrov izgubio je medalju, ali mu je pošteni pronalazač vratio i bio gost TV Partizan.

Mladi 18-godišnji fudbaler je u euforiji ostao bez medalje. Bio je verovatno neutešan, ali se pošteni navijač Partizana i pronalazač javio. Srđan Živić bio je gost TV Partizan i dao je veoma zanimljivu izjavu.

– U toj čitavoj euforiji ušao sam na teren kako bih proslavio titulu sa igračima i pronašao sam medalju. Poneo sam je kući, a sutradan sam shvatio da mi ne pripada i da ne bi trebalo da je zadržim, bez obzira što nema lepše uspomene na 27. šampionsku krunu Partizana. Momci ceo život treniraju za to odličje i ne bi bilo fer da sam je sačuvao. Da sam našao medalju Saše Ilića sigurno bih je zadržao, jer on već ima 10 takvih – istakao je Živić.

Partizan je u poslednjem kolu Superlige Srbije savladao Mladost iz Lučana 5:0 i proslavio šampionsku titulu. Mladi Sava Petrov je svoju izgubio, ali mu je brzo vraćena.

(Izvor: YouTube/Danas Conference Center)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter