3
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

EUFORIJA NE PRESTAJE: Grobari i dalje slave titulu! Kalemegdan, Avala… Šta sledeće gori? (FOTO)

Objavljeno: 24.05.17 u 10:49

Veliko nedeljno slavlje uz reku Grobara za otvorenim autobusom sa igračima Partizana nastavljeno je i u ponedeljak i utorak, na različitim lokacijama u glavnom gradu.

Partizan je u nedelju pobedom nad Mladosti iz Lučana (5:0) osvojio 27. titulu, a zatim je usledilo nezapamćeno slavlje kakvo možda ni u istoriji kluba nije viđeno.

Osim što su svi bili impresionirani korteom kroz centar Beograda, od stadiona do Terazija, slavlje je nastavljeno i u danima nakon osvojene Superlige Srbije.

Grobari su u ponedeljak ‘zapalili’ Kalemegdan, a u utorak je gorela Avala. Velelepne slike obilaze društvene mreže, a njima se ponose i u Partizanu.

Kako i ne bi, pogledajte:

FOTO: FK Partizan
FOTO: FK Partizan
FOTO: FK Partizan
FOTO: FK Partizan

0
0

3 Komentara

  1. zar nas je toliko malo … kako kazu covic, terzic … a svu ovoliku i ovakvu … festu po beogradu a bogami i po celoj Srbiji, ta mala porodica partizana – GROBARI prave – napravise, pokazase … i na stadion to pokazase da nas ima mnogo, mnogo vise … od onog sto nazovi neki novi zvezdasi ( sumnjive proslosti i sadasnjosti …) probase naciji da proture. neka NJIH tamo … a mi ovako da slavimo …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter