0
Evropske lige

Olardajs

IZNENAĐENJE ZA SVE: Sem Olerdajs rekao ‘zbogom’ fudbalu!

Objavljeno: 23.05.17 u 23:10

Sem Olerdajs, legendarni trener mnogih Premijerligaša i nesuđeni selektor Engleske napustio je kormilo Kristal Palasa samo šest meseci po dolasku u ovaj klub, i povukao se iz fudbala.

Olerdajs je u pisanoj izjavi istakao sledeće:

Želim da sačuvam život, dok sam još uvek relativno mlad i zdrav, sposoban da radim stvari koje želim – da putujem, provodim vreme sa porodicom i unucima, bez pritiska karakterističnog za posao fudbalskog trenera. Došlo je vreme za rastanak. Nemam ambicija da radim u drugom klubu, niti ka nekom drugom poslu- Želim da uživam u stvarima u kojima to nije moguće kada ste uz ekipu 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji, poručio je „Big Sem„.

On je na klupi Palasa, za koji nastupa naš Luka Milivojević, nasledio Alana Pardjua i uspeo je da pomogne ekipi da ostane u Premijer ligi.

Pre toga je sedeo na klupi reprezentacije Engleske, ali je nju napustio nakon što je otkriveno da je učestvovao u menadžerskim malverzacijama.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter