0
Domaći fudbal

FOTO: RADOMIR JOVANOVIĆ

ZOGOVIĆ ZA HOTSPORT: Godi interesovanje, još je rano da razmišljam o odlasku

Objavljeno: 22.05.17 u 20:41

Bojan Zogović je u Niš došao u smiraj zimskog prelaznog roka, a nesuđenom profesoru istorije nije mnogo trebalo da ostavi trag na Čairu. U jakoj konkurenciji, postao je prvi čuvar mreže, a dobrim igrama na Čairu skrenuo je pažnju mnogih domaćih i stranih klubova.
Iako 28-godišnji Mojkovčanin ima ugovor sa Nišlijama do kraja juna, u razgovoru za Hotsport.rs ističe da još ne razmišlja o daljim koracima u karijeri, ali da ne bi imao ništa protiv da ostane na Čairu.

– Nekoliko puta sam već istakao da uživam u Nišu, dobio sam priliku u jakoj konkurenciji sa golmanom Vladimirom Bajićem, smatram da sam je na adekvatan način iskoristio. Prija mi interesovanje koje postoji, ali ću pre nego što odlučim o daljim potezima u karijeri, malo da odmorim. Međutim, nije isključena opcija i da ostanem u Nišu, kaže iskusni Zogović, koji nije želeo da govori o kojim klubovima se radi.

Crnogorac je do sada nastupao za Berane, mlađe selekcije Crvene zvezde, Radnički Sombor, Banat, Marsoniju 1909, Rijeku, Berane, Timok, Metalac Gornji Milanovac, Novi Pazar i Radnički Niš. U dresu Nišlija upisao je 10 nastupa, čak četiri puta u plej-ofu njegova mreža je mirovala.

Međutim, poručuje da ostaje žaljenje zbog neizborene Evrope.

– Zbog navijača mi je žao što nismo izborili Evropu. Bili smo do samog kraja u užoj konkurenciji, na kraju smo završili na petom mestu. Radnički ima dobar tim, sačinjen od talentovanih mladih igrača i verujem da sledeće sezone mogu da naprave korak dalje, zaključak je Zogovića.

 


(Izvor: YouTube/Dejan Radosavljevic)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter