1
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Danas možete da odmorite od sporta, ne svi, jer igra Zvezda

Objavljeno: 22.05.17 u 08:48

Posle prepunog vikenda sportskih dešavanja došao je red na miran ponedeljak koji malo ‘kvari’ srpska košarka, to jest ‘bratski’ derbi u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’.

Posle dana u kom smo dobili novog šampiona Srbije u fudbalu Partizan, novog prvaka Španije Real Madrid i prvi put osvajača Evrolige Fenerbahče, sledi dan odmora za oči. To jest samo do 18 časova ako ste navijač Crvene zvezde.

Naime, danas se nastavlja KLS Superliga, a Crvena zvezda u 10. kolu dočekuje FMP Železnik. Biće ovo dobra prilika da se crveno-beli vrate na pobednički kolosek posle poraza od Partizana u derbiju. Sa druge strane šansa za igrače tima iz predgrađa da dokažu Dejanu Radonjiću da su stasali za selidbu na Mali Kalemegdan. Prenos je na Areni sport.

Na istom kanalu čeka nas prenos meča dva nova člana Serije B Palerma i Peskare. Na Sport klubu tek sutra ujutro od 3 časa četvrti meč finala NBA ‘Zapada’ između San Antonija i Golden Stejta.

Na Eursportu od ranog jutra možete pratiti utakmice na Svetskom prvenstvu za igrače do 20 godina, a na programu su dueli Francuske i Hondurasa,kao i Novog Zelanda i Vijetnama.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter