0
Evropske lige

POBUNA U TORINU: Igrači teraju Mihajlovića iz kluba!?

Objavljeno: 22.05.17 u 23:51

Italijanski mediji ovi dana bruje o mogućoj smeni srpskog stručnjaka sa mesta trenera „bikova“ a već se pominju i potencijalne zamene.

Posle odličnog starta sezone Torino je u nastavku značajno pao u formi, pa se kolo pre kraja nalaze tek na devetoj poziciji na tabeli.

Italijanski mediji kao razlog promenljive igre „bikova“ navode navodnu pobunu pojedinih igrača protiv trenera kluba, Siniše Mihajlovića koja bi mogla da rezultuje smenom bišeg selektora Srbije.

Torinska „Republika“ čak navodi i imena potencijalnih naslednjika Mihajlovića na klupi a to su navodno Rolando Maran sadašnji trener Kjeva i trener Korotonea Davide Nikola.

Međutim, prvi čovek Torina Urbano Kairo demantovao je ova pisanja i pokušao da „spusti lotu“ po ovom pitanju.

– Mihajlović ima ugovor i mi smo zadovoljni njegovim radom. Juče, posle poraza u Đenovi, Mihajlović je imao sasvim mirnu konfrontaciju sa igračima koji danas nisu trenirali jer je tako bilo planirano. Nažalost ovakve stvari se dešavaju na kraju sezone kada nema mnogo motiva. Mi nikada nismo govorili o Evropi, to nije bio naš prvenstveni cilj ove sezone- izjavio je Kairo.

Ipak prema pisanjima medija situacija je znatno burnija nego što to predsednik kluba pokušava da predstavi, a mnogo toga trebalo bi da bude jasnije nakon utakmice poslednjeg kola koju tim Siniše Mihajlovića igra sa Sasuolom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter