0
Evropske lige

FOTO: JuventusFC/Twitter

SERIJA A: Juventus overio 33. Skudeto i udario drugu recku u trci za tripletu… Milan u Ligi Evopre, gol Ljajića! (VIDEO)

Objavljeno: 21.05.17 u 16:55

Fudbaleri Juventusa su pobedom nad Krotoneom od 2:0 i zvanično došli do nove titule, dok se Milan pobedom nad Bolonjom vratio u Evropu.

Iako je manje više odavno bilo jasno da će „Stara dama“ doći i do šeste uzastopne titule prvaka Italije, ovog popodneva smo dobili i zvaičnu potvrdu.

Nemoćni Krotone nije mogao da pokvari slavlje „bjankonerima“ i spreči ih da potvrde i drugi trofej u svega pet dana razmaka, nakon što su u finalu Kupa savladali Lacio.

Juventus je praktično sav posao završio u prvom poluvremenu, nakon kojeg su pogocima Marija Mandžukića 13. minutu i Paola Dibale u 39. imali prednost od dva gola.

Izvor:Youtube/CS SINTESI

Natavak je praktično bio odrađivanje posla za ekipu Masimilijana Alegrija, a konačan rezultat postavio je Aleks Sandro u samom finišu utakmice, tačnije u 83. minutu.

Ovim porazom Krotone je ostao u vrlo teškoj poziciji, pošto uoči poslednje kola zaostaje jedan bod za sedamnaestoplasiranim Empolijem, koji je na njihovu sreću danas poražen kod kuće od Atalante.

Važnu pobedu danas je ostvario i Milan, koji je kod kuće sa 3:0 slavio i tako obezbedio mesto u Ligi Evrope. Rosoneri su do pobede došli sa dva pogotka sredinom drugog poluvremena, strelci su bili Delofeu u 69. i Keisuke Honda četiri minuta kasnije, a konačan rezultat postavio je Lapadula u trećem minutu nadoknade.


All Goals & highlights HD 3-0 Milan VS bOLOGNA… by lifefootball

Srpski internacionalac Adem Ljajić postigao je pogodak u porazu njegovog Torina na gostovanju Đenovi od 2:1. Bivši fudbaler Partizana uspeo je pogotkom u 89. minutu samo ublaži poraz svog tima, pošto su prethodno domaćinu dva gola prednosti doneli Rigoni u 32.  i Đovani Simeone u 54. minutu.


Adem Ljajic Goal HD – Genoa 2-1 Torino 21.05.2017 by FootballLive365

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter