1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KOMPLETIRA SE TIM: Đurovski ima na raspolaganju igrača više za Radnički i Partizan

Objavljeno: 21.05.17 u 09:45

Trener Crvene zvezde Boško Đurovski može da računa na jedno ime više pred duel sa Radničkim iz Niša, ali i finale Kupa sledeće subote u Humskoj.

Nije mnogo miksovao u najboljem timu Boško Đurovski u tri meča od kako je na klupi Crvene zvezde nasledio Miodraga Bozovića. Jedna ili dve promene su očekivane, a u kombinaciji za najbolji tim za preostala dva meča do kraja sezone je Nenad Milijaš. Iskusni vezista se oporavio od povrede leđa sa kojom je kuburio nekoliko dana i morao je da preskoči u sredu gostovanje u Ivanjici.

Posle nekoliko terapija Zemunac se priključio takmičarskoj ekipi i nalazi se na spisku igrača za večerašnji meč sa Radničkim iz Niša. Da li će igrati od starta ili ući sa klupe to je na treneru Đurovskom da odliči, a njih dvojica su sarađivali u prvom mandatu Makedonca na klupi.

FOTO: STARSPORT

Šanse za osvajanje titule su svedene na domen teorije, ali crveno-beli od sutra počinju operaciju finale Kupa Srbije koje se igra naredne subote u Humakoj. Novi derbi u borbi za trofej posle 2001. godine, kada su na Marakani slavili crno-beli pogotkom aktuelnog kapitena Partizana Saše Ilića.

0
0

1 Komentara

  1. Pored izvanrednog Milijaša, koji je svojim igrama opravdao svoj treći dolazak u Zvezdu, Ako zaista uvrsti Milijaša u ekipu danas, Đurovski će dokazati da je trener od nerva. Đurovski priprema još jedno iznenađenje u liku Kalida Auča, odličnog napadača, koji je bio na dvojnu registraciju u OFK Beogradu. Aučo, reprezentativac Ugande, je svojim maestralnim partijama, ovog proleća, mnogo pomogao pokojnom OFK Beogradu, da prvi put u svojoj istoriji, uđe u III ligu („zona Beograd“).. „Napreid u nove poraze“ (Vlada Bulatović – Vib).

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter