0
Evropske lige

PROMAŠAJ GODINE PAO U SENKU LUDOG FINIŠA: Zrinjski penalom u 94. minutu došao nadomak titule! (VIDEO)

Objavljeno: 20.05.17 u 19:52

Fudbaleri Zrinjskog slavili su na gostovanju ekipi Radnika u Bijeljini rezultatom 2:1 i tako ponovo došli na prvo mesto šampionata Bosne i Hercegovine.

Fudbaleri Zrinjskog u najneverovatnijoj završnici meča i celokupne sezone preuzeli su prvo mesto u odnosu na Željezničar, koji ga je ispustio porazom od Sarajeva, najvećeg rivala, i to na ‘Koševu’

Zrinjski je u Bijeljini protiv Radnika gubio i imao igrača manje, ali je uspeo da preokrene rezultat i to penalom u 94. minutu!

Gol odluke za tim iz Mostara postigao je Saša Kajkut i sada Zrinjski ima tri boda više, te će u poslednjem kolu imati priliku da osvoji šampionsku titulu.

Veliku zahvalnost duguju igračima Sarajeva koji su im sa zadovoljstvom pomogli trijumfom nad najvećim rivalom. Ima li nešto slađe nego srušiti rivalski tim koji je na korak od titule?

To je učinio Amer Bekić u 21. minutu, takođe, iz jedanaesterca, ali do kraja meča ‘Želja’ nije uspeo da se oporavi.

Naprotiv, mogao je da primi još nekoliko golova, od čega je najbolja prilika bila krajem prvog poluvremena, ali smo u situaciji ‘napadač protiv praznog gola’ videli jedan od najvećih promašaja ove sezone. Pogledajte:


FK Sarajevo – FK Željezničar 1:0 [Golovi] (20… by clipsbh

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter